Pisal cos o przejsciowych problemach jakichs - sprawdz jego posty, mi sie nie chce 8-)
Wersja do druku
Pisal cos o przejsciowych problemach jakichs - sprawdz jego posty, mi sie nie chce 8-)
Czy ktoś szuka jakichś wolnych frakcji do przejęcia :?:
Sorry za moją nieobecność ale neta nie miałem w ogole(technik przyszedł w czwartek mówił że jest ok ale jakoś nie bardzo...) Jutro może się coś ruszy, narazie prosze sojuszników o zrobienie tur.
Ja mogę coś z WK 30 wziąć, jeśli coś jest.Cytat:
Zamieszczone przez Domen
Pogadaj z Domenem w sprawie Maurów. Jest tak obłożony, że może wreszcie komuś odda.
W WKO35 usilnie poszukiwana Francja dalej. Dobra sytuacja, wojna z HRE.
Zwiastun weź Maurów w WKO 31, sytuacja ciężka i raczej nie da się tej frakcji uratować, ale takie frakcje są najlepszą szkołą gry.
Po hasło do Mefista. Tu masz link do sejwa: http://www.sendspace.com/file/2nkfsf
viewtopic.php?f=359&t=8265&start=1280#p331344
Chyba wolne jest Bizancjum w WKO 33. Po hasło do Zachara.
Jade na zawody wracam w poniedzialek. jak cos to mozecie czekac a jak nie to klikajcie lub sojusznik niech zrobi ;)
Do przejecia Ghorydzi w BC18 - najsilniejsza nacja wg. wykresow, wojna ze slabszym ekonomicznie Chorezmem (z mozliwoscia zawarcia pokoju).
Zgubiłem płytę od medka,pisałem już do supportu wraz z zdjęciami opakowania i kodem więc kwestia kilku dni nim dostanę płytę.