-
Witam, czy ktoś z was może mi powiedzieć, w którym pliku znaleźć listę pomocników ze świty generała i czy jest możliwość aby zwiększyć ich liczbę? Aktualnie liczba ta jest ograniczona do 8 pomocników. chciał bym ją zwiększyć o ile to w ogóle możliwe :)
-
To niestety niemożliwe :)
-
OK, dzięki za szybką odpowiedz. :)
-
Witam, mam problem kontynuowaniem swojej kampanii w SS 6.4. Otóż grałem przez dość długi czas do 90 tury, aż w końcu mi się znudziło i postanowiłem zrobić przerwę. Zapis wysłałem sobie na e-mail zaś samą grę wywaliłem z kompa. Dziś sobie zainstalowałem ponownie i jest problem. Miałem ustawione tak, że podczas przemijania tury nie widziałem ruchów jednostek innych frakcji by zaoszczędzić na czasie. Niestety teraz jak klikam widzę jak jednostki się przemieszczają przez co tracę sporo czasu na patrzenie się, gdzie kto idzie. Można to w plikach jakoś wyłączyć?
-
Wejdź w opcje i odznacz "pokaż ruchy SI" czy jakoś tak to brzmi.
-
W plikach nie można ale w Medku sobie zmień zacznij jakąś kampanię i odznacz pokaz ruchy SI, bo domyślnie po instalacji ta opcja jest chyba włączona. Nie wiem czy to zadziała na sava.
-
Dzięki za radę! Pomogło dokładnie tak, że odpaliłem nową kampanię z ustawieniem bez pokazywania mi ruchów innych frakcji i potem wczytałem zapis, który miałem odłożony i jest dobrze.
-
Witam jest jakis mod zeby w ss mozna było stawiać forty kamienne ? i czy mozna zmienić zeby kazda frakcja miała zamki np krzyżackie ?
-
Można za pomocą kodu/lub sposobu całkowicie zniszczyć frakcje mongołów? Walczę z nimi od wielu tur i armii im przybywa jak mrówek. Strasznie mnie zirytowała taka sytuacja. Nie można się w ogóle ruszyć do przodu bo idzie kolejna niekończąca się fala, co wcale nie jest zabawne.
-
Ten mod jest dalej poprawiany czy nie? Bo widziałem chyba w tym temacie jakieś posty o fixach, dodatkach itd. z 2015 roku a swojego SS instalowałem kilka lat temu i zastanawiam się, czy skasować i wgrać od nowa bo coś się zmieniło czy raczej nie ma sensu?