No chyba nie powiesz, że polscy kibice są tak słabi? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Barsa
Wersja do druku
No chyba nie powiesz, że polscy kibice są tak słabi? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Barsa
Miłe zaskoczenie ze strony Legii. Gdyby nie te głupie straty i szmaty wpuszczane przez bramkarza, wynik mógłby być zdecydowanie inny. Przynajmniej się chłopakom chciało latać za tymi murzynami.
Trzeba powiedzieć, że mimo że Legii nienawidzę to pierwszą połowę meczu zagrali ładnie. No potem Arsenal był już zmobilizowany i nie chciał sobie wstydu zrobić, więc losy meczu potoczyły się inaczej . A tak to, choć z bólem to piszę ... brawa dla Legii :roll: ...
No i udany jak na razie transfer Chamakha z Bordeaux do Kanonierów ;)
Wspaniały spektakl, 11 bramek to naprawdę bardzo dużo. Ogólnie zapowiada się ciekawy sezon, przetransformowana Legia, wzmocniona Polonia, dobrze grająca Jagiellonia ... tylko Lech będzie się musiał postarać, bo jak w kolejnym okienku działaczy znowu dadzą dupy, to nie ma bata. Nawet na podium trudno będzie mu wbić.
Zle mnie zrozumiałeś... mi raczej chodziło o aspekt finansowy, a co do tego, dlaczego tak się dzieje, ze więcej ludzi kibicuje klubom z zagranicy to proste, ze chodzi o poziom sportowy...Cytat:
Zamieszczone przez kizi
Tylko czy to odzwierciedla prawdziwą siłę Polskiej Piłki taki sparing od czasu do czasu z silnym zespołem? Polska droga pucharowa pokazała dobitnie że nie mamy Ligi mamy prawie Ligę a prawie robi dużą różnicę ;)Cytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
Ronin należy też wziąć pod uwagę to, że gdyby Arsenal grał w pełnym swoim składzie, bo fakt ten zespół był dobry jak na Arsenal ale nie było tam lidera drużyny czyli Fabregasa, to losy meczu mogły potoczyć się inaczej, a Warszawiacy przegrali, by 4-0 :P Arsenal właściwie grał dla jaj, bo nie wypadało ustawić całej ławki rezerwowych przed kibicami bo, by ich wyśmiali :D A w niektórych momentach meczu było zdecydowanie widać, jak gorsi technicznie i fizycznie są Legioniści od Kanonierów :D Nasri robił rajdy na całym boisku i kiwał obrońców jak dzieci . Gdyby tylko grali na max. możliwości :D
No właśnie też mówię że nasze najlepsze drużyny to co najwyżej przystawki dla Europejskich średniaków już nie wspominając o elicie. Dlatego takie mecze choć ciekawe dla oka to tylko woda na młyn PZPN który zaraz powie że to był wielki sukces polskiej piłki czy inne takie kłamstwo żeby dalej nic nie robić i brać kasę.
Haha :lol: Jak by Arsenal nie grał rezerwą to by było 11-0 dla Arsenalu haha. Wczoraj były piękne 3 mecze ;) Najlepsze oczywiście zwycięstwo Zawiszy 3-1 pewnie obecność Bońka tak podziałała ;)
Nie należy zapominać, że Chamakh, Nasri itd to zawodnicy pierwszego składu. Ale mimo to zabrakło kilku czołowych zawodników. Tak jak powiedziałem nie mogli grać całkowicie rezerwą bo by ich wyśmiali :P