No tak, dobry meczyk.
Wersja do druku
No tak, dobry meczyk.
Ale, że Dudka na Mundial nie wzięli. :mrgreen:
Skład reprezentacji Polski:
Przemysław Tytoń - Łukasz Piszczek, Marcin Wasilewski, Kamil Glik, Jakub Wawrzyniak – Grzegorz Krychowiak, Eugen Polanski – Paweł Wszołek, Ludovic Obraniak, Kamil Grosicki - Robert Lewandowski. :roll:
Jakoś mam złe przeczucia, ale może się mylę :)
Grunt, że Brazylia zaczyna coś pokazywać, a raczej Kaka, ale to tylko mecz towarzyski i przeciwnik taki sobie :D Ale Kaka wraca do formy ;)
Ja pier... no tylko w POlsce jest mozliwe wybudowanie stadionu za miliardy z dachem,ktorego nie mozna uzyc oraz murawa bez wysokiej klasy drenazu :lol: :lol:
Nie mozna zasunac przed deszczem...ze wzgledu na bezpieczenstwo kibicow :mrgreen: a wiadomo ze bedzie padac w stolicy od wczoraj :lol:
Blamaż, szkoda gadać, powinien być walkower dla Anglików i może to by ich czegoś nauczyło, mam na myśli Muchę i całą plejadę elyty PZPNowskiej... :cry:
Tylko w Polsce i u Ruskiej swołoczy takie rzeczy mogą się zdarzyć :shock:
W normalnym kraju juz nastepnego dnia polecialy by glowy po takiej obsuwie :oops: :oops: ...powinno sie utopic caly pzpn w tej sadzawce na Narodowym :evil:
FIFA powiedziała , że gra może się odbyć przy ówczesnych ( kilka godzin temu ) warunkach , a na samo zasunięcie dachu nie zgodziły się obie drużyny
haha Szwecja z Niemcami odrobiła czterobramkowa strate w 30 minut :D
[youtube:2a1oka32]http://www.youtube.com/watch?v=jJ4Gn8XaoGg&feature=player_embedded[/youtube:2a1oka32]
http://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/2 ... zu_600.jpg
3 : 0 dla Anglii.
Po wczorajszym blamażu z Narodowym dziś będzie sauna bo dach zamknięty a deszczu nie ma być o godzinie 17 Polska to dziwny kraj kraj największych jaj. A co do wyniku to 4:1 dla Anglii.
Otworzyli dach znowu - dzis rano rano
Póki co to pogoda jest dobra, oby tak dalej tylko... szanse mamy nikłe. Gerard, Rooney, Carrick, Cole, te nazwiska przemawiają same za siebie :)
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 4334_n.jpg smieszne
W sumie Anglicy sa slabi, z reszta jak mowilem, szkoda ze taka szmate nam wadzili. Jak na razie spoko meczyk tylko ta bramka :?
Okazuje sie ze "farbowane lisy" tak chetnie wcielane przez Dyzme do Reprezentacji sa calkowicie zbedne.Ku mojemu (pozytywnemu) zaskoczeniu mlodziez ze swoim zapalem oraz doswiadczenie weteranow dalo dosc ciekawy efekt koncowy i mozna bylo ogladac bialo-czerwonych jako strone dominujaca grajaca interesujacy futbol ;)
Grosicki zamiast Lewego nagminie partaczacemu szanse stworzone przez tego pierwszego ;)
Generalnie odnosze wrazenie ze Fornalik wymaga od reprezentantow walki oraz zwyciestwa a nie jak jego poprzednik gry na remis.Cos sie w koncu zmienia ku lepszemu...
Genialne derby Londynu za nami :D Obie drużyny ładnie grały ale mój faworyt wygrał. To się nazywa futbol na najwyższym poziomie! Teraz czekam na mecz Pogoni z Legią. Oby portowcy wygrali tak jak z Wisłą(chodzi o wynik ^^).
No i to jest dobry meczyk, otwarty futbol, kontra za kontre, super sie to ogladalo i zasluzone zwyciesstwo Borussi ;)
Chociaż bardzo cierpiałem patrząc na bezradny Real to z drugiej strony cieszyłem się troszkę z sukcesu Lewandowskiego i Piszczka. Jeszcze tylko Kuby brakowało. Zastanawiające jest to jak wspaniałym jest trener Klopp, który zmotywował swoich graczy do takiej gry. W ostatniej kolejce przegrali z Schalke 1:2 i dosłownie gryźli piach. To była żenada. A teraz z Realem zwycięstwo. Niebywałe.
W Premier League widać fantastyczne sędziowanie. Czerwień dla Torresa za symulkę(a był faul) później Gol Hernandeza ze spalonego... wtf? Wcześniej mecz Liverpool i nie zaliczony gol. Gratuluje im sędziów....
Ale w meczach UTD to już jest traktowane jako normalka :D
Zazwyczaj to działa w obie strony ...
W Serie A też aferka, Catania strzela Juve prawidłowego gola, sędzie gwiżdze spalony, potem Juve strzela po spalonym i mecz kończy się 1:0... Oczywiście całe odium skupia się na Starej Damie, kolejna sprawa ala gol Muntariego.
Grunt ze Jaga pokonala Kolejorza w Poznaniu i paradoksalnie stala sie jedyna druzyna w Extraklasie,ktora jeszcze nie przegrala na wyjezdzie :lol: a zazwyczaj to w domu byla nie do zdobycia ;) No musze przyznac ze szmugler fajek cos tworzy z ta druzyna...ale sprzedazy Makuszewskiego nie wybacze :lol:
Serie A to juz w ogole, moga sie te kluby zaczac bic z liga holenderska. Poza Juventusem nie ma tam zadnej bardzo dobrej druzyny :?
Zauważyłem niestety :/ W środę rewanżyk mam nadzieje na wygraną Chelsea :twisted: A w weekend aby Arsenal wygrał z ManU choć za nimi nie jestem to teraz pałam nienawiścią do ManU :evil:Cytat:
Zamieszczone przez Rafi
High Five! :mrgreen:
Arsenal w Capital one Cup z Reading przegrywał 4-0 w 40 minucie i wygrał 5-7 :D co to byl za mecz :D
Cholera jasna, a ja nie obejrzałem, bo stwierdziłem, ze nic ciekawego tam nie będzie :P
[youtube:8vyjuga8]http://www.youtube.com/watch?v=czdVs4vOxsg[/youtube:8vyjuga8]
Cytat:
Zamieszczone przez Rafi
INCREDIBLE!
Zonk :lol: zapomniałeś o Legii i Górniku zajac :lol:Cytat:
Zamieszczone przez zajac
Juve umacnia się na fotelu lidera po wygranej z Bologną 2:1... o mały włos wysiłku całego zespołu nie zaprzepaściłby De Ciulie... tfu, De Ceglie. Wybił wprost pod nogi przeciwnika i ten zza pola karnego pokonał Buffona i doprowadził do remisu, mimo, że to raczej Stara Dama dominowała od początku i kontrolowała gre.
Na szczęście świetnie dziś zagrał Paul Pogba - w pierwszej połowie obił słupek, w drugiej świetne podanie ala Pirlo do asystującego Giacceriniego, aż w końcu w doliczonym czasie gry strzelił z główki gola dającego 3 punkty. Będą ludzie z murzynka, ma potencjał chłopak, SAF pozbył się go chyba zbyt lekką ręką - no ale pożyjemy, zobaczymy. Ufff, była nerwówka. Napoli przegrało, Lazio zremisowało i na drugie miejsce wskoczył... Inter.
A w Milanie cały czas padaka...
Ale co tu sie dziwic jak jedyny dobry pilkarz w Milanie obecnie to Boateng. Jakby nie on to by z ligi spadli- bramkarz przecietny, obrona cieniasy, pomoc tez slaba, atak lamliwy i mlody.
I tu się mylisz, Boateng gra fatalnie w tym sezonie, zresztą końcówkę ostatniego też miał słabą. Nieźle gra Montolivo, a bardzo dobrze gra El Shaarawy, młody chłopak, ale pyka od kilku meczy brameczki. Pato wraca, może coś zacznie grać. Wczoraj to nawet Bojan zagrał dobrze po wejściu z ławki.
Heh szkoda że nie oglądałem meczu Chelsea-Man United. 5-4. :D Karny uratował nas w ostatniej minucie doliczonego czasu gry :P Wreszcie sędzią nie pomógł wynik jak najbardziej sprawiedliwy. Żałośni są ludzie którzy piszą że ManU przegrał bo grał rezerwami(co w sumie niektórzy z nich byli bardzo doświadczeni). A Chelsea od początku miała tylko Luiza, Cahilla, Cecha i Mata z podstawowego reszta to rezerwy....
Jesteś z Londynu?Cytat:
Karny uratował nas w ostatniej minucie doliczonego czasu gry
Nie, ale kibicuje od paru lat Chelsea, a w szczególności w meczach z ManU :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Marat
A właśnie przegapiłem mecz Pogoni Szczecin z Koroną Kielce :evil: Ale wynik nie satysfakcjonujący( 1-2)...
A Obi Mikel, Ramires na drugą połowę? Hazard od 55 i Oscar od 72 to nie bardzo rezerwowy skład.Cytat:
Zamieszczone przez adi087
Czytanie ze zrozumieniem się kłania...Cytat:
Zamieszczone przez kizi
Cytat:
Zamieszczone przez adi087
"Żałośni są ludzie którzy piszą że ManU przegrał bo grał rezerwami"
Niestety ale to jest prawda. w Manu jedynym zawodnikiem ktory zagrał w tym meczu i który gra regularnie w Premier League był Rafael, a z Chelsea Cech, Luiz, Cahill, Obi Mikel, Ramires, Mata, Oscar i Hazard.