Bo Bretka jest jakby wzięta z medka. :)
Wersja do druku
Bo Bretka jest jakby wzięta z medka. :)
Ja z kolei to co prezentujesz nazwał bym szczytem fanbojstwa :D. Gratuluję także wmieszania do całej dyskusji wątku politycznego,widzę że sprawdziłbyś się w agorze ^^. Ale do rzeczy - za darmo to był Grombrindal,tutaj nagrody są za zaangażowanie w event i poświęcenie mu większej lub mniejszej ilości swojego czasu. Widzę,że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem więc napiszę raz jeszcze - nie brałbym w nim udziału gdybym wiedział że prezenty będą tak słabe i za rok raczej tego nie zrobię. Co do marketingu to prędzej zadziałała zniżka -75% a nie wątpliwej jakości dodatki,tylko ten do COH2 jest sensowny i faktycznie mógł skłonić kogoś do kupna. Lekko mówiąc,jest dla mnie mało prawdopodobnym,żeby ktoś poleciał kupić EL tylko dlatego bo dostał parę utworów albo DOW2 bo otrzymał nowy skin do jednej z frakcji...
Nie sądzę żeby to były przygotowania do kolejnego medka,bo CA zapowiedziało że następny historyczny TW będzie w nowym przedziale czasowym jakim studio się jeszcze nie zajmowało a raczej nie testują mechaniki gry,którą wydadzą za 2+ lat.
co do makewarnotlove to cała kampania jest dla mnie jak trafienie kulą w płot. Cała ta rywalizacja gdy nie wiadomo co ma być nagrodą główną dla innych gier niż TW:W to śmiech na sali. Jedyne co dobre że dali ładne zniżki ale i tak każdą z tych gier z dlc-kami mam z różnych humbli bundli w lepszej cenie.
Czy Izabela to niezapowiedziane FLC czy ten new lord/old friend?
Chyba że połączyli w całość 2 flc czyli Izabela to new lord, a schwartzhafen to old friend :lol:
Całe szczęście że niewiele osób ma aż tak roszczeniowe podejście bo byśmy mogli tylko pomarzyć o zwycięstwie i dostaniu Izki za darmo. Po EL nikt nie musi "lecieć" bo klika buy na steamie i już ma - magia, DLC nie musi zachęcać do kupna gry, wystarczy że będzie impulsem - masz DLC nie masz gry, a gra jest akurat na przecenie - boom kupione. Tym bardziej że wbrew obiegowej opinii Polska nie jest centrum wszechświata, a wydanie 10€ dla "lepszej" części Europy czy USA, czyli targetu firm takich jak SEGA, to grosze.
Jedyny Medieval jakiego możemy się spodziewać przed 2020r to mod do Attyli, jeśli chodzi o same mechaniki Bretonii to limit chłopskich jednostek rzeczywiście by pasował, ale już cała mechanika Rycerskości pasuje do baśniowego Średniowiecza, ale nijak nie pasuję do faktycznego Średniowiecza :].
@Skatman
Z tego co się orientuję to Iza nie jest ani jednym ani drugim. FLC lord pewnie wyjdzie razem z następnym Lord Packiem(pewnie tym w którym miała być Izka, w razie przegranej), a Old Friend to dla mnie cały czas tajemnica bo nie kupuje hypu na Middenland :]
An Old Friend to Mystery Lord i basta.
Mystery Lord? Chodzi ci o Mystery Lorda o którym pisali na FB i w kilku artykułach? Bo jeśli tak to tym lordem jest Izka.
Co do ewentu to jeszcze na koniec bym chciał dodać, że tegoroczny ewent wymagał najmniej zaangażowania community, bo w zasadzie jedynie rejestracji i polubienia grafiki na FB.
Tutaj się zgodzę z Kipangą. Mystery Lord to Izabela. Na An Old Friend dalej czekamy.
Po ostatnim trailerze czegoś tu nie rozumiem. Na balkonie obok Louena jest Morgiana (ta właściwa konwersja), a na początku mamy też Morgianę, inaczej wyglądającą... nie szło podmienić po prostu tej drugiej przez pierwszą? Poza tym... czy ja właśnie widziałem pieszych Rycerzy Królestwa? :o
Nie wiem dlaczego ale jakoś nie podobał mi się ten filmik o bretce. Może dlatego że zrobili z Morgiany panią jeziora...
Może Brettończycy dostaną możliwość zsiadania z koni? A może po prostu spieszono ich aby ładnie wyglądali na filmiku, piesi rycerze Bretonni zdaje się że nie są lore-friendly.
Ituriel32, wątpię aby Brytolom z CA chciało się robić osobny model i tekstury dla Pani Jeziora. No ale co by złego o trailerze nie powiedzieć, ja już się nie mogę doczekać aż skopię kozie siedziska Beastmenom, a moi rycerze wbiją swoje kopie w żelazne imperialne i chaosowe zadki - kupili mnie.