Cytat:
Nie wiem skąd wziąłeś Boga, pisałem to z punktu czysto biologicznego, więc proszę nie wciskać tu na siłę Boga. Ale jeśli jesteśmy już przy temacie religii, to Kościół też nie popiera związków homoseksualnych.
To może inaczej, skoro nie zrozumiałeś. Jakby natura chciała żebyśmy latali, dałaby nam skrzydła. Rozumiem, że mamy zakazać antykoncepcji i wszelkiego rodzaju seksu nie prowadzącego do zapłodnienia?
Cytat:
Ileż to razy w TV słyszałem, że dwóch tatusiów najczęściej jest lepszymi rodzicami niż para heteroseksualna, gdyż okazują dzieciom więcej miłości w wychowaniu.
No ile? Bo ja, mimo piania na lewo i prawo że lobby gejowskie zalewa wręcz media, nie słyszałem jeszcze o tym że para homo da więcej miłości dziecku.
Cytat:
Stworzone przez kogo? Naturę? I to ma nas ograniczać? Cały czas występujemy przeciw naturze. Zrób listę tego co możemy ze swoim ciałem robić, a co nie. Masę ludzi pewnie to interesuje. Mogę na ten przykład stukać sobie po zębach dla zabawy? Czy też zostały one stworzone tylko do jedzenia? Jak tu używać ręki kiedy nikt jeszcze nie stworzył odpowiedniej listy. Złośliwa natura, dała nam narząd do jakichś "celów", ale ich nie wypisała, na szczęście są tacy którzy są uprawnieni żeby mówić w imię natury i oni mi powiedzą co mogę, a czego nie mogę, robić z moją ręką.
O to to! Przeszczepiamy organy, robimy transfuzję krwi, wszczepiamy metalowe zastawki, robimi cesarskie cięcia, latamy w kosmos, nurkujemy głęboko pod wodę ale już seks homo jest wbrew naturze :clap: