Co sądzicie o
ADM Athlon 64 X2 Dual core 6000+
3,02 GHz
3,25 GB RAM
GeForce 9600gt
8-)
Wersja do druku
Co sądzicie o
ADM Athlon 64 X2 Dual core 6000+
3,02 GHz
3,25 GB RAM
GeForce 9600gt
8-)
Ja mam tą kartę, ale słabszy procek i 2gb ram (taktowanie chyba ~800) i wszystko dobrze mi chodzi, mimo że gram w rozdzielczości 1680 x 1050.
Ja w mój już nic nie włożę, jest już na max. Trza będzie kupić zupełnie nowego :/ Co myślicie o laptopach bo ja w sumie nic o nich nie wiem, opłaca się? :P Najlepiej przystosowany do gier serii total war xD Są jakieś dobre laptopy? :D
Na prawdę nie radzę Ci kupować laptopa do gier. Za te pieniądze możesz kupić sobie SuPeR kompa i jeszcze ci kasa zostanie 8-)
Ktoś wie jak w Acerze 5735z włączyć bluetooth? Szukam w necie, w ustawieniach i nic nie ma :(
Natomiast kiedy naciskam przycisk od bluetooth wyskakuje mi informacja "brak urządzenia". Zagubiłam się :?
Z tego co znalazlem u wujka google:
there is no bluetooth device
it is just an on/off switch for when you install a bluetooth device
my acer has the same button
you can buy a bluetooth dongle for between £5-£10
get the dongle put in the cd and off you go
hope this helps
Czyli w lapku nie ma bluetootha :) Trzeba kupic oddzielnie, a przycisk tylko wlacza i wylacza urzadzenie
No to mam problem z głowy ;) Swoją drogą mogliby nie robić żadnych przycisków, skoro nie montują należącego doń urządzenia...
Mógłbyś wymienić grafikę na jakiś model Radeona z serii 48xx. Niewiele dziś kosztują, a są naprawdę mocne. Sam mam HD4890 1GB DDR5 i jestem zadowolony w 200%Cytat:
Zamieszczone przez OskarX
Witam kupiłem te częsci do swojego komputera :
AMD Athlon 64x2 Dual Core 6000+
GeForce 9800GT
Pamięć Ram Kingstona 4GB 800MHz CL6
mam pytanko bo mam w komputerze wejścia na karty pamięci , Tuner telewizyjny i dodatkowe chłodzenie : dwa wiatraki jeden podswietlany i czy wystarczy mi zasilacz Chieftec 550W ? .
I co sądzicie o takim sprzęcie ?
Pozdrawiam
Taka rada zasilacz najlepiej najmocniejszy, drogie nie sa, a woltow nigdy nie za duzo:)