Lepidus:
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...d4&oe=54D10525
Wersja do druku
Swoją drogą ciekawe,czy frakcje rzymskie będą się różnić jednostkami, znając CA wątpie
Będą się różnić zapewne jednostkami najemnymi i wojskami pomocniczymi. Trzon jednak będzie taki sam (albo bardzo podobny).
Mi się wydaję, że auxilia też zostanie taka sama u wszystkich. Tzn. na początku będą dostępne inne jej jednostki z racji posiadanych terenów, ale jak na przykład podbijemy Antoniuszem tereny Oktawiana, to będzie możliwość rekrutacji tych samych wojsk pomocniczych, które wcześniej mieli "czerwoni".
To zakładając,że rostery innych frakcji zostaną takie same, lub zostaną ściągnięte z innych fakcji- już istniejących. To poza Armenią projektanci jednostek z CA się nie wysilą.
royal, nie martw się, Armenia pewnie będzie i tak słabsza od Partii :mrgreen:
Chaak, ja myślę, że właśnie tak, jak mówisz, będzie działać zbieranie dodatkowych oddziałów z podbitych ludów.
Ja się nie martwię, bo i tak kupie grę dopiero gdy będzie za 69,90 zł ze wszystkimi dodatkami, czyli za jakiś rok, może dwa:mrgreen:
To zanim kupisz Romka widzę że będziesz ekspertem i ... znudzony grą!:D
Jasne, po co kupować grę, kiedy od Medka I grało się we wszystkie części, przecież i tak paru, denerwujących elementów nie zmienili i nie zmienią-sztuczna inteligencja przeciwników, jak dla mnie za mały wybór jednostek.
Wiesz, co za dużo to nie zdrowo. Mi wystarczy to, co jest i nie wymagam więcej (no dobra, może naprawienie kampanii multi i powtórek - więcej nic nie chcę od CA).