Racja,przepraszam,ostatnio trochę nierozgarnięty jestem :F
Wersja do druku
Racja,przepraszam,ostatnio trochę nierozgarnięty jestem :F
Jeżeli ktoś złamał pona, to dostanie karę i tyle, nie ma co zatrzymywać kolejki. Rozumiem, że chodzi o to, że Bizancjum zaczęło oblegać miasto bez zerwania pona? W takim razie Bizancjum wycofa się na swój teren i odczeka te 2 tury. Dodatkowo Bizancjum zapłaci karę 1000 florenów Egiptowi. Jeśli tyle nie ma, to ja to ewentualnie wyegzekwuje na budynkach czy jednostkach.
Aha, czyli rozumiem że pon jest wypowiedziany? W takim razie rozumiem że będzie mógł mnie zaatakować w 20 turze? Czy może w 21? Oficjalnego wypowiedzenia pona nie było więc nie wiem jak to mam interpretować.
Skoro ma wycofać się na swój teren i odczekać 2 tury to sprawa jest oczywista, nie wiem z czym problem. x) Od tury, w której się wycofa 2 TWOJE RUCHY. Przecież na tym to polega - odczekiwanie tur to odczekiwanie kolejek przeciwnika.
No ale 2 tury od tej czy od następnej? Jeżeli by interpretować ten atak jak zerwanie pona to od tej.
Dokładnie, atak był zerwaniem pona, więc 2 tury liczą się od tej tury.
ok.
Chciał bym zmienić hasło,jak wygląda ten proces? :)
MG wchodzi na dowolnej turze i zmienia je hasłem z konsoli, najwygodniej chyba będzie jeśli napiszesz do Soplicy i on zmieni robiąc za Papiestwo
Ale Soplica jest jednym z graczy,wolał bym żeby to była osoba postronna co by nie było pokusy ;P