Nie będę brał udziału w błazeństwie, tutaj się kończą podstawy dla jakiejkolwiek polemiki.
Była już armia egipska, pogrążona jest w dezercji, stacjonując na wyspie pod sztandarem rebeliantów.
Wersja do druku
Nie będę brał udziału w błazeństwie, tutaj się kończą podstawy dla jakiejkolwiek polemiki.
Była już armia egipska, pogrążona jest w dezercji, stacjonując na wyspie pod sztandarem rebeliantów.
Ta, jak Ci brakło argumentów to się skończyły podstawy do polemiki. Typowe
Nie oczekuję od nieszczęsnego dyskutanta racjonalnego postępowania, proszę jednak zaprzestać prostackiego nawiązywania do mojej osoby. Kontakt odtąd ograniczam do niezbędnych relacji kampanijnych.
Jak ustaliłem oblężenie Iraklionu zostało zorganizowane przez cztery oddziały jazdy, co negatywnie weryfikuje zasadność mojego protestu. Skromny garnizon w mieście pozwalał na przedwczesne zakończenie trwającego oblężenia.
Edit: ......
Zgodnie z zapowiedzią nie będę tolerował uwag personalnych skierowanych wobec kogokolwiek i przez kogokolwiek.
Il Duce
Ehh,czemu po raz kolejny w ostatnim czasie w tym dziale dochodzi do kłótni i czemu po raz kolejny mam wrażenie że biorą w niej udział te same osoby?:rolleyes:. Przejdę jednak do rzeczy -
1.Dział kolejka nie służy do takich spraw,jak już koniecznie chcecie toczyć jakieś dysputy to od tego jest ten temat a najlepiej pw,tam możecie do woli się obrażać,oskarżać itd. Oszczędźcie jednak tego cyrku postronnym obserwatorom.
2.To jest gra,jako taka ma sprawiać przyjemność,dla niektórych widzę jednak że to sprawa życia i śmierci,dlatego jeśli poziom dyskusji wciąż będzie tak żenująco niski to posypią się ostrzeżenia. Nie zamierzam tolerować ani przekleństw,ani prowokacji,ani naskakiwania na innych,bądź zamieszczania filmików mających dodatkowo podgrzać atmosferę(dlatego też ostatni post Rafiego został usunięty) czy też jakże popularnego przerzucania się winą i oskarżeniami do których to często dołączone jest wypominanie sobie zachowań z innych KO.
Mam nadzieję że wyrażam się jasno,naprawdę czas skończyć z takim pieniactwem bo nie dość że takie zachowanie zniechęca wielu potencjalnych graczy to również odbiera przyjemność z gry reszcie aktywnego środowiska KO.
PS: Nie chcę żeby ktoś pomyślał że wspomniana dwójka jest winna całemu złu bo tak oczywiście nie jest i abstrahując od takich sytuacji nie wolno zapomnieć że obaj są wartościowymi członkami naszej społeczności.Chodzi jednak o pewną niepokojącą tendencję i brak jakiejkolwiek refleksji po niedawnych bardzo podobnych sporach. Dlatego zaznaczę jeszcze raz - najwyższy czas z tym skończyć i przejść na wyższy poziom relacji interpersonalnych,więcej kultury w tym dziale na pewno nikomu nie zaszkodzi....
To te obrażanie z edycji ostatniego posta Idilli też byś mógł usunąć.
Swoją drogą dziwna sprawa, 2,5h mijaja od momentu jak wstawił post i po takim czasie jeszcze edytuje zeby mi pocisnąć :D
Słuszna uwaga,jednak na przyszłość takie zastrzeżenia proszę wysyłać mi na pw,zgodnie z regulaminem publiczne komentowanie decyzji moderatora jest karane ostrzeżeniami.
Il Duce
Jeszcze nieoficjalna forma protestu świadomie nie znalazła się w tym temacie. Brak niezbędnych informacji, jak się później okazało - miał decydującego znaczenie.
Proszę mnie nie wiązać z tym człowiekiem. Żadne kłótnie nigdzie nie miały miejsca. Wobec każdej potwarzy z jego strony zachowywałem dystans, lakonicznie je kwitując i ucinając wątek. Ostatnia opinia na jego temat pozostaje w mocy, zwyczajnie na co dzień unikam kontaktu z podobnymi osobnikami. I doprawdy nie jest dla mnie przyjemnością, spotykać się z taką ....... To jednak jest pieśń przeszłości.
Prosiłem przed chwilą,ten jeden ostatni raz będę wyrozumiały i ograniczę się do słownego upomnienia....
Il Duce
Koniec dyskusji.Wszystko co było do powiedzenia zostało powiedziane,kolejne posty w tej sprawie będą kasowane i karane ostrzeżeniami.Kropka.
Nie było podstaw, by po poście Rafiego pisać takie rzeczy. Miał zupełną rację. Już pomijając egipskie oblężenie, dokładnie tak wygląda sprawa rekompensaty za zbugowane porty.
Zagadnienie utraconej misji, nie miało przecież żadnego związku z wynikłymi nieprzyjemnościami.
Nie ma zgody, bowiem jeśli miałbym zaakceptować nową rzeczywistość z anulowaną misją, zażądałbym zwyczajnie kontynuowania kolejki bez Twoich działań naprawczych. Jeżeli destruowanie portów nie jest penalizowane, rezultaty ich zniszczenia są w pełni uzasadnioną konsekwencją, a równocześnie nie możemy kontynuować rozgrywki. To mamy do czynienia, ale z nieporozumieniem wynikającym z braku stosownej regulacji.
Jeżeli porty mogły zostać zniszczone, a co tym idzie - moja misja anulowana, to podjęta przez Ciebie nadzwyczajna ingerencja odwracać musi zarówno przyczyny jak i skutki. Nie ma co do tego żadnych wątpliwości.
Mój protest nie został oficjalnie podjęty, w związku z egipską aktywnością w regionie zainteresowania.
Gdyby nie było egipskiej aktywności w regionie - uznałbym, że Rafi niszczy port ze wszystkimi tego konsekwencjami, tak jak już było to czynione w wko34. Nie mógłbyś zatem go blokować. Protest bezzasadny.
Inną sprawą jest to, iż Rafi zburzył port w obleganym mieście, czego nie zauważaliśmy. Dlatego za zburzony port nie będzie żadnego zwrotu. Port w Irakilonie dalej istnieje i o ile spełnione będą warunki misji - Gruzja dostanie pieniądze.