Z tego powodu że Węgier chyba nie robi kompletnie nic żeby się bronić. Myślałem że chociaż te forty postawił.
Wersja do druku
Z tego powodu że Węgier chyba nie robi kompletnie nic żeby się bronić. Myślałem że chociaż te forty postawił.
Problem jest taki, że wielu nowych graczy jeszcze nie umie za dobrze grać i ciężko ocenić, czy zrobiło się coś celowo. np. KapitanKatana w mko35 zostawił Wiedeń pusty w pierwszej turze. Nie mając pona z Węgrami...
Tak wgl to już mieliśmy z nim ustalone warunki sojuszu więc miałem do tego prawo.
Wenecja prosi o zgodę przekazanie miasta Kairouan Sycylii
Wyjeżdżam na święta i niestety nie będę miał dostępu do gry. We wtorek już będę.
takie pytanko mam. Czym grozi zerwanie stalowego ponu ? badz paktu
Tym że każdy widzi, że jesteś przyjemniaczkiem, który zrywa stalowe pakty i nie warto Ci ufać?
Do tego momentu nie spotkałem się żeby ktoś to czynił. Chyba że Panzer, ale on to z ignorancji.
Teraz natomiast z pełną świadomością zrobił to Matisek w stosunku do Kijowa.
rozumiem. nic zrywac nie bede tak z ciekawosci chcialem zapytac
Stalowe pony nie są uwzględnione w regulaminie Kałach jakby co.
Swoją drogą stalowe pony kompletnie niszczą wartość zwykłych.
Oferowanie zwykłego pona komuś to często brzmi dosłownie jak "Chce z Tobą wojny ale potrzebuje paru tur żeby troche ogarnąć" ;D
No ale sam korzystam z tej dobroci w budowaniu dyplomacji, żeby nie było nie krytykuje :D Tylko taki wniosek z mojej strony.