Ja z Zacharem mam grupę śmierci ale postaramy się powalczyć o pierwsze :D.
Wersja do druku
Ja z Zacharem mam grupę śmierci ale postaramy się powalczyć o pierwsze :D.
No ładnie :D
Mi najbardziej podoba się grupa 2-ga, bo na koniec każdy wynik jest możliwy.
Natomiast moja czyli 1-sza nie podoba mi się wcale. Nie jest fajnie być chłopcem do bicia. Żeby chociaż trenować mi się chciało, to mogłoby być dużo ciekawiej, co nie zmienia faktu że jakieś punkty postaramy się zdobyć.
W sumie to walka o drugą lokatę będzie ciekawsza w grupie 3ciej.
Kolejność meczów jest dowolna, czy też ustalona, jak w przypadku tabeli grupy D?
Jeżeli nie zgłosi się czwarta drużyna do grupy D proponuję rozważenie wprowadzenia w niej systemu mecz + mecz rewanżowy. Zamiast dwóch bitew wyłaniających drużyny awansujące będziemy mieć cztery mecze, przy trzech meczach w innych grupach. Zliczanie z czterech wygląda tak jakoś lepiej niż z dwóch :drunk:
Można też ustalić 3 bitwy w meczu. Wtedy 2x3x2=12 nacji zużytych tj w pozostałych grupach.
Nieśmiertelnik ma oczywiście rację. Poza tym im więcej meczy, tym rozgrywka ciekawsza. Tylko jak to będzie się potem miało do wykorzystanych nacji? Nie będziemy troszkę pokrzywdzeni?
Edycja: Propozycja Rafjara wydaje się najbardziej rozsądna i sprawiedliwa.
Kilka informacji - Generalnie do jutrzejszego ranka wszystko powinno być ustalone.
Grupa D - Poczekamy z decyzją gdyż propozycja rafjara niestety wyklucza zaistnienie remisów ;)
Nacje - Poczekamy jeszcze troszkę z ogłoszeniem wyników
@Pirx - kolejność meczy dowolna. Do 19 stycznia macie czas ;)
Można gdzieś obejrzeć losowanie, bo nie mogę się jakoś odnaleźć na kanale Legionisty? :(
mam nadzieję, że ktoś jednak zgłosi się do grupy D i nie będzie trzeba kombinować.