Kyuzo: Ok spróbuje przenieś po program files, a jak nie pójdzie to ściągne wersje 2.08 może wtedy pójdzie.
Wersja do druku
Kyuzo: Ok spróbuje przenieś po program files, a jak nie pójdzie to ściągne wersje 2.08 może wtedy pójdzie.
Przecież wyraźnie jest napisane, że na całość moda składa się instalacja dwóch plików. Instalujesz tam gdzie masz grę, tzn. Rome total War, a nie gdzie chce instalator...Cytat:
Zamieszczone przez Sam Vimes
Nie chało mi iść nawet jak miałem wersje 2.08 więc próbowałem na samym 2.0. Zainstalowałem jednak jeszcze raz i mi ruszyło wreście.
Niestety forum padło, póki co zniknęło całe kompendium wiedzy tej modyfikacji, to co jest na twcenter to jest tylko część, trzeba mieć nadzieję, że wrócą. :cry:
Raczej już nie wrócą, Bardo i Wlesmana pisali, że mogą prowadzić tylko jedno forum (czytaj: chce im się tylko jedno forum prowadzić).Cytat:
Zamieszczone przez Eutyches
Ciekawe co z projektami które były, czyli Arda Total War itp?...Postaram się zorientować, bo była szykowana nowa odsłona moda,...hmmm.... ;)
Koleś, co tworzy Arda: Total War, przeniósł ten mod pod Medievala. :( Dla mnie to źle, bo mój komp jest za słaby na tą grę.Cytat:
Natomiast koleś, co tworzył Last Alliance przeszedł do Third Age, a projekt Last Alliance zawiesił.
Shadow of Angmar został wstrzymany i nie będzie dalej kontynuowany.
Dzięki wielkie za informacje, jakbyś coś jeszcze miał to podawaj, mam sentyment do tego moda, ale informacje są niezbyt radosne, kompa mam mocnego, ale czasami takie przenosiny pod Medka na dobre nie wychodzą, bo od początku będzie musiał dorabiać wszystko, inna mechanika gry itd..
Ja też cieszyłem się na Ardę: TW, lecz to już koniec marzeń o wcieleniu się w Numenorczyków. :P Szkoda, że ten koleś podciąga to pod Medievala, moim zdaniem to chybiony pomysł. Zresztą widziałem projekt mapy - okazało się, że zamierza dorobić on tereny wschodniego i południowego Śródziemia, których Tolkien w ogólnie opisał, nie podoba mi się takie dorabianie własnej fantazji do twórczości Tolkiena, heh.Cytat:
Natomiast Wlesmana i Bardo kontynuują swoją robotę, która ma zaoowocować patchem 2.1 Ów patch ma wnieść ogromną ilość nowych rzeczy i być ostatnim, finałowym. W 2.1 będzie sporo nowych jednostek, możliwe, że więcej "specjalnych" miast, oraz grafika z moda "Roma Surrectum" (czyli wizualny orgazm pól bitewnych: http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=406850 ).
Ja też tego moda bardzo sobie cenię, właściwie to dla niego kupiłem antologię. :P
Bardo and Wlesmana have been working hard to get the next version of the mod up:
http://www.moddb.com/mods/the-lord-of-t ... progress11