dzięki :)
co najlepsze już wczesniej wydawalo mi się, że ten mod będzie wlasnie odpowiadal- ale wciaz warto bylo miec nadzieje, ze znajdzie się cos innego (i lżejszego w mb ;) )
ściągam i wypowiem się.
Wersja do druku
dzięki :)
co najlepsze już wczesniej wydawalo mi się, że ten mod będzie wlasnie odpowiadal- ale wciaz warto bylo miec nadzieje, ze znajdzie się cos innego (i lżejszego w mb ;) )
ściągam i wypowiem się.
Może mi ktoś podać link do niestandardowego UI Third Age? Musiałem reinstalować system i gdzieś mi przepadło.
EDIT:
Już nieaktualne.
Ja już grałem, zmienili nie tylko mapkę ale też lekko utrudnili/urealistycznili (?) rozgrywke - 2 razy dłuższe budowy, zapasy dla wojska, więcej na razie nie wyczaiłem. A mapka świetna :)
a tam mapka świetna, z tego co kojarzę polska nie jest podzielona na Wielkopolskę i Malopolskę plus Śląśk, nie mowiac juz o Mazowszu.
Zapytałem się tego gościa co robi żeby dostał pare regionów w polsce ale już full mają ;s
Czy jest jakiś mod, w którym jest frakcja gruzji? Oprócz najnowszego wwmwe(2.0), ponieważ mam z nią problemy. ;) Czekam na propozycje.
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=282072
z tym że nie jest starannie zrobiona ;p
Szukam czegoś podobnego do "Barbarossa82's Gold Mod Collection: Vanilla Balance Mod; VBM for BI, Alexander Reborn",
tylko pod medka i krulestwa.
Czyli mini mody który minimalnymi zmianami podnosi grywalność.
Retrofit pod Kingdoms (to samo co podstawka ale jedzie na Kingdomsach i jest wrzący olej, dodatkowo dobra baza na własnego moda i liczne submody) oraz DarthMod pod zwykłego (znacznie lepsza inteligencja kompa, pikinierzy walczą cały czas pikami, oraz nowa ulepszona mapa). Oba nie podmieniają plików gry.Cytat:
Zamieszczone przez ituriel32
Dzięki
Retrofit zmiany mało widoczne, chyba że sobie źle nagrałem (ale skoro chodziło z własnego startera to raczej dobrze)
DarthMod to osobny mod który dużo daje.
Przez pomyłkę pobrałem i zainstalowałem RegMod Kings 3.80.0 Full Version, który spodobał mi się najbardziej (mimo tego że żabojady zawsze zostają imperium gniotąc na miazgę wyspiarzy i buntowników.