Re: WWmwE wersja 2.0 - Download
Cytat:
Zamieszczone przez Marcin97
Czy da się grać w wersję 2.0 bez trybu kampanii online?
Musisz otworzyć plik wme.preference.cfg (nie wiem czy tak dokładnie się nazywa, ale muszą być w nim te dwa ostatnie wyrazy, a pierwszy muszi mieć coś z wme) Poszukaj w nim słów hotset czy multiplayer, wykasuj wszystko co z nimi jest związane (czyli najpewniej wszystko między tym wyrazem, a dużym odstęp z następnymi ustawieniami)
W tym pliku preference są tylko dwa pliki : advice i keys (odtwarzacz).
Cytat:
W tym pliku preference są tylko dwa pliki : advice i keys (odtwarzacz).
Nie wiem, poszukaj po plikach w sega/medievalII , w którymś od wme to musi być
Piter - jesli nie jestes czegos pewien po prostu nie odpowiadaj.
Marcin97 - szukasz pliku WWmwE-2.0.cfg (jesli dobrze zainstalowales moda bedzie w glownym katalogu medka), otwierasz go notatnikiem i tam ostatnie linijki zamieniasz tak, by wygladaly w ten sposob:
Kod:
[multiplayer]
playable = false
[misc]
unlock_campaign = false
Niemniej nie musisz tego robic, to zmiania tylko to, ze teraz mozesz wybrac 1 frakcje zamiast kilku i nie masz na poczatku tury karty danego panstwa z haslem. Bitew dalej nie mozna rozgrywac na mapie bitewnej (tylko automat).
Dzięki.A jeśli wywala mnie w trybie własnej bitwy? Chciałbym sobie powalczyć nowymi jednostkami a nie mogę stworzyć bitwy. Pomożesz?
Cytat:
Dzięki.A jeśli wywala mnie w trybie własnej bitwy? Chciałbym sobie powalczyć nowymi jednostkami a nie mogę stworzyć bitwy. Pomożesz?
Nie da się, jednostki nie są skończone, w 3.0 będą
E szkoda bo jest ich naprawdę wiele, są bardzo ciekawe. Nie mogę się doczekać. :D
Nie widzę ile dostaje pieniędzy kupiec z surowców i ogólnie nie widzę niektórych napisów, miał ktoś ten problem, zainstalowanie wwmwe od nowa nic nie daje.
Czy mod dał by się w razie czego odinstalować? (chodzi mi od medka a nie z medkiem)
Wystarczy skasować folder z modem.