Czy ktoś mógłby to przetłumaczyć lub przekazać ogólną zawartość tego tekstu ? Taka ilość tekstu mnie demotywuje do tłumaczenie :lol:
PS. I jak Nieśmiertelnik wygląda sytuacja ?
Wersja do druku
Czy ktoś mógłby to przetłumaczyć lub przekazać ogólną zawartość tego tekstu ? Taka ilość tekstu mnie demotywuje do tłumaczenie :lol:
PS. I jak Nieśmiertelnik wygląda sytuacja ?
"To nie nasza wina, że AI jest takie trudne do zaprogramowania!!!oneoneeleven".
Na zachodzie bez zmian :lol:
"Sorry, że N:TW będzie słabe, ale co my tu poradzimy......"
NOWE WIDEO!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=tm3yvYXqI8c
No to Nieśmiertelnik będzie niepocieszony, że Jason nie zawitał do Polski dzisiaj :lol:
Widać, że na mapce jest Księstwo Warszawskie.
Wlasnie to samo chcialem napisac po zobaczeniu tego filmku :) ale tam Księstwo Warszawskie jest jako..... chyba prowincja Francji :) co by to nie bylo ale jest jak ktos by sie czepial :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Amrod
Veni, Vidi... i siadam do pisania bo chyba jest o czym.
Na szybko napiszę tylko, że w trakcie panelu dyskusyjnego zadałem ok 80% ogólnej liczby pytań, a później w siedzibie CDP w trakcie prezentacji gry miałem jeszcze szansę na 30-to minutowa rozmowę. W sumie przez to nie położyłem łapy na myszce, bo przegadałem czas, ale:
1. to była alfa
2. była do dyspozycji jedna bitwa, w miasteczku i na przedpolach
Nieco żałuję, ale wydaje mi się że wkrótce będzie szansa na testy bardziej zaawansowanej wersji gry.
Dzięki rozmowie mam dużo materiałów do opracowania i opisania. Nie wiem czy wyrobię się z tym dzisiaj, jaki jest harmonogram założony przez Redakcję etc., choć myślę, że te materiały dostana chyba pierwszeństwo i już wkrótce będziecie mogli się z nimi zapoznać.
Najważniejsza informacja:
Duche de Varsovie może i jest widoczne jako prowincja, ale nie będzie nacją grywalną i to jest informacja 100%. Co by nie mówić - w tym czasie już się nie liczyliśmy.... poniekąd na własną prośbę.
@Andzia
Niestety - na tym spotkaniu żadnych gadżetów nie było, ale usłyszałem że oczywiście możemy na nie liczyć w przyszłości.
No to czekamy z niecierpliwością na relację ;)
szkoda, ale mam nadzieję że się da odblokować tak jak w empire :)
Mi się zdaje co zresztą było widać na mapie, że niestety to będzie prowincja francji więc nawet nie będzie można odblokować jej jako oddzielnej frakcji.
Szkoda bo jednak na polach bitew liczyliśmy się.
Wolałbym już nie oglądać samodzielnej frakcji w ETW, zwłaszcza że co my znaczyliśmy w XVIII wieku, a co w epoce napoleońskiej 8-)