Przystojne barwy, łaty i planka na pyszczku, te spojrzenie. Wspaniałe zwierze z wyglądu, a ze wzroku wydaje się być strasznie ciekawskie... Chociaż nie wiem czy istnieje nieciekawski kot. :)
Wersja do druku
Przystojne barwy, łaty i planka na pyszczku, te spojrzenie. Wspaniałe zwierze z wyglądu, a ze wzroku wydaje się być strasznie ciekawskie... Chociaż nie wiem czy istnieje nieciekawski kot. :)
Ze względu na tę plamkę nazywaliśmy go na początku De Niro, ale Zenek lepiej się przyjął :)
Zenek nam kilka lat temu zaginął na ROK, odnaleziony został kompletnie przez przypadek przez moją siostrę, która akurat udzielała korepetycji kilkanaście kilometrów od naszego domu. Był u jakiejś rodziny, która go znalazła i zaopiekowała się nim, mieszkał tam przez pół roku, co się z nim działo przez poprzednie półrocze nikt nie wie.
Po tym jak siostra nam powiedziała, że widziała Zenka od razu wydrukowaliśmy jego zdjęcia i pojechaliśmy do tamtej rodzinki. Widać było, że bardzo go polubili, ale jednak nam kota oddali :)
Zresztą, w mojej okolicy od kilku lat masowo przepadają koty, nie giną pod samochodami, po prostu znikają. Zastanawialiśmy się czy to mogą być jacyś łowcy skórek, którzy rozstawiają pułapki w lesie.
Taki gruby kot zajebisty :D
Moja dziewczyna ma też takiego grubasa. Berta się zwie i jest mega wpożo :D
Patrzcie jakiego Belzebuba sobie sprawiłem ;D
Załącznik 421
Uroczy xD
Piękny !
Myślałeś o zmianie awatara?
Na psa? :P
Rzekłbym, że mógłbyś zmienić nick na Pimpuś. :)
Eeee... Pampuś, Pampuś. Miało być Pampuś.
Będzie miał biały krawat. Piękny!