Lagger- Na starym forum bardzo dużo udzielał się w tematach historycznych, oczytany jest.
Lubię go, nie miałem żadnych problemów z nim ;)
Wersja do druku
Lagger- Na starym forum bardzo dużo udzielał się w tematach historycznych, oczytany jest.
Lubię go, nie miałem żadnych problemów z nim ;)
Wiktor:
Człowiek bardzo aktywny w temacie ,,Co o mnie myślisz'' :lol:
Słucha metalu (tak jak i ja) Więc duży szacun za to ;)
Pisze z sensem, jak wielu tutaj.
Wygląd metalowca jeżdżącego na Woodstock :lol:
Spoko koleś ;)
Haller-chyba jest fanem Władcy Pierścienia. Gra w left 4 deat, nick chyba wskazuje na to, iż szanuje generała Hallera.Jak sam pisze, słucha metalu. Wg. mnie spoko koleś, nie miałem z nim jeszcze zatargu ;)
Na to czekalem :mrgreen: mRe - wojownik ulicy ;) , slucha rapu, siedzi w kulturze hip-hopu. Moze czasem zbyt emocjonalnie podchodzi do wypowiedzi innych (moich szczegolnie) i mimo tego, ze w wiekszosci spraw mamy odmienny poglad, to szanuje go za posiadanie wlasnego zdania. Broni swoich przkonan i generalnie jest spoko userem :mrgreen:
Volomir - bardzo fajny forumowicz, udziela się w wielu tematach, zawsze ma coś ciekawego do powiedzenia, zdaje się student psychologi, wielbiciel Dr Housea i urody Sophie Marceau :D. Bardzo kocha swoją drugą połówkę. Wytrawny kinoman, chodzi na filmy Von Triera. Wielbiciel latexowych spodni :shock: :lol:
Pinotchet
Nick zapisany niepoprawnie, ale facet jak najbardziej poprawny :D Wielbiciel jazdy wytrzymałościowej na rowerze, wsławił się przejechaniem 344 km w ciągu 3 dni. Dobry dyskutant, choć czasem nerwowo reaguje na zaczepy ze strony innych. Zna się trochę na wojnie secesyjnej. Chwalił się również długością, którą posiada w.....* :lol: :lol: No i rzecz jasna człek ,,kurturarny". Ogólnie-duży pozytyw.
*Będzie wiedział o co chodzi ;)
Mahalbar
Bardzo dobry użytkownik. Miło się z nim dyskutuje.
Szkoda że zmienił avka, wcześniej wszędzie był rozpoznawalny,
teraz to musze wysilic wzrok żeby nick przeczytac :D
Bardzo dobry gracz KO. Z niku wynika, że osobiście znał Hannibala(chyba dobrze napisałem)
Dyskutant na różne tematy.
Spoko gośc ;)
Haller - Zapalony gracz KO. Hipokryta. Ma Gen. Lee a potem muzyka Amerykanieckiego, a narzeka na wpływ zachodniej kultury na nasze społeczeństwo. Nie lubi EU, co cenię, jednakże nie chce amerykanizacji Polski, czego nie pochwalam i nie tępie.Taki nacjonalista z nazwy, ale fajny koleś ;)
Człowiek z domieszką lekkiego Spamu we krwi, jedno ostrzeżenie, chyba za tą domieszke która za bardzo dokuczała na forum aczkolwiek nie wiem, nie ma się co rozpisywać bo bym musiał powtarzać to co napisali inni użytkownicy na jego temat.
Pampalinex - Chłop w moim wieku, zawsze ma coś do powiedzenia nie zawsze mądre lub na temat, od czasu do czasu pospamuje ale spoko człowiek, kocha Władce Pierścieni a szczególnie Isengard (przed Wojna Pierścienia i Sarumanem), z tego co pamiętam pochodzi ze śląska (Cieszyn ?), powoli nadchodzi czas żeby go wybrać do starej gwardii bo nikt nie może sobie to forum wyobrazić bez pampy :lol: