Re: Spolszczenie Rage of Dark Gods: Battle for the Empire
Coolecka, jest mały problem.
Otóż, grałem ostatnio caratem Kislevu i zostałem napadnięty przez rebelię. Oczywiście wygrałem, lecz po tej turze dostałem wiadomość (która jest wydarzeniem) i nie była ona po polsku. Niestety zapomniałem zrobić zdjęcia, ale naprawdę był cały jeden tekst nie spolszczony. Radziłbym więc przejrzeć jeszcze raz wydarzenia :)
Drogi DMage to prawda, nawet wiem kto cię napadł, niejaki bandyta Shvyrt Pałka. To jest jeden z eventów, ale napisany po rosyjsku i angielsku, że ciężko się w nim połapać. Już powiedziałem o tym paru osobą i może się za to zabiorą:) Pisałem, że nie będzie w 100%, ale każdy kto chce może streścić i wysłać mi angielskie linijki z historic_events. Teraz wolę zająć się cytatami, a później cechami:) Wstawiłem już teraz eventy, bo dlaczego ktoś ma czekać z miesiąc na całość skoro już jest gotowy w ponad 90 % :)
Ja też się oferowałem że pomogę w tłumaczeniu i trochę już zacząłem tydzień temu ale teraz mam egzaminy na uczelni, więc prace nie będą zbyt intensywne przynajmniej do końca tego tygodnia. Jak masz problemy z cyrylicą to pokaż tylko plik i wyślę Ci tłumaczenie na polski.
Zaktualizowałem plik o cytaty, które działają na wcześniejsze zapisy gry. Data aktualizacji to 08.07.2013.
Życzę miłej lektury podczas wczytywania;)
Dzięki Coolecka za super robotę.
Zaktualizowałem plik o cechy generałów i nowsze opisy frakcji. Najnowsza wersja jest z dnia 12.07.2013.
Więcej plików do przetłumaczenia nie ma, poza fragmentami w historic, które wystarczy streścić. Liczę że znajdzie się śmiałek, który tego dokona, ponieważ to praca na parę dni. Jak coś to służę pomocą i na końcu mogę sprawdzić nazewnictwo.
Wielkie dzięki za tłumaczenie widać jak wielki ogrom pracy i czasu musiałeś w to wszystko włożyć… jeszcze raz gratuluje kawal dobrej roboty. 8-)
BTW ostatnio ogrom spraw życiowych na głowie ale teraz mam więcej czasu wiec mogę zabrać się za grę - testy itp. :)
Pozdrawiam wszystkich. ;)
Pozwólcie że podejmę temat na nowo gry. Czy możecie mi powiedzieć czy została wydana jakaś nowsza wersja Calla? Bo widziałem filmiki na Youtube ze skavenami i Tomb kingami oraz krwiopijcami khorna http://www.youtube.com/watch?v=XvgRf-6Q7Cs To odnowiona wersja czy jakiś inny dodatek nie wiem może do Rome 2?
To jest nowa wersja Sunderinga nie Call of Warhammer chyba.
To miał być submod do Sundering, co dałeś. Same frakcje Skavenów, Tomb Kings i Barbarzyńców z Norski mają być w 1.6 moda.