Rozumiem, że aktualną jest wersja Bellum Crucis 6.3 AI 3.0? Wersja 2.0 przeszła do historii?
Wersja do druku
Rozumiem, że aktualną jest wersja Bellum Crucis 6.3 AI 3.0? Wersja 2.0 przeszła do historii?
Tak. Wersja 3.0 jest znacznie lepsza. :mrgreen:
Będzie jednak jeszcze jedna wersja :) Komp czasami, b. rzadko wysyła siły na raty, czyli 5 jednostek podchodzi pod mury, a po 2 turach doszłaby reszta, ale gracz wiadomo, zniszczy armię wcześniej, wyeliminowałem już ten błąd jednak b. rzadko zdarzy się, że komp zapomni się wycofać do fortu (ja np. podeszedłem 20 jednostkami pod 10 przeciwnika, ten miał 3 pola za sobą fort i nic) to też postaram się jeszcze zwalczyć, ale nie wiem czy się uda, jak tak to wrzucę następną wersję :)
Wrzucaj Piter, usprawniasz to co mi przysłałeś do testów niedawno?
Edit:
Robienie AI Ci świetnie idzie. Wersja 3.0 jest bardzo dobra, ta co testowałem po 3.0 też super. A jak zrobisz coś jeszcze lepszego to chwala Ci za to. Pozdrawiam.
Zapodaj AI Włochom - robią BC 7.0 to im się przyda, bo sami kiepsko działają w tym temacie :)
akurat oryginalne AI ponoć też jest b. dobre ;) Araven pisał mi nawet, że najlepsze ze wszystkich przed wersją 3.0 ;)Cytat:
Zamieszczone przez wino
Piter, AI 2.0 działała tylko w kampaniach bez fortów. 3.0 już nie ma tego mankamentu? Bo chcę dzisiaj zacząć nową kampanię i właśnie chcę zagrać w kampanię z fortami.
Nie maCytat:
Zamieszczone przez wino
No to giiiiit majones :)
Dodałem nowy link z wersją 3.1