Ta gra tak ma, jest strasznie niestabilna. Właściwie to taka beta wersja ciągle. A co do wojen ze wszystkimi to owszem, to też "normalne". Czymkolwiek byś nie grał.Cytat:
Zamieszczone przez fl0dA
Wersja do druku
Ta gra tak ma, jest strasznie niestabilna. Właściwie to taka beta wersja ciągle. A co do wojen ze wszystkimi to owszem, to też "normalne". Czymkolwiek byś nie grał.Cytat:
Zamieszczone przez fl0dA
czas wrócić do Rome Total Realism w takim razie ;>
ja generalnie nie mam problemów z wojnami...jedyny problem jaki mam to natarczywość Prusaków :| co jest bardzo denerwujące...
rozwijam się ładnie, pięknie a tu nagle bach i po pomorzu pojechane....dodam, że to pierwsza tura :lol:
Mam problem z grą w sieci a mianowicie jak założę server to kolo nie może się podłączyć pojawia mu się komunikat że server nie odpowiada i w drugą stronę dzieje się to samo. Natomiast możemy się podłączyć jak ktoś inny gra. W czym problem??? Pozdro i wszystkiego naj w Nowym Roku:)
Mam oryginalną wersje gry, zainstalowalem ja, steam mi ja upgreadowal ( najprawdopodoniej do najnowszego patcha ), proboje odpalic gre. Zalacza sie strona z napisem Emipre Total war ( ta pierwsza ), komputer chwile na niej pomysli i zaraz po tym wywala mnie do windy z napisem (
wystapil blad z aplikacja Emipre TW... etc. )
Moj komp:
proc: intel core 2 duo core E8400 - 3.00 GHZ
plyta glowna: asus PSQ SE - P45
karta graf: PCIex PowerColor HD 4870 512MB, DDR5, 256bit
Pomoze ktos ? :)
--------------------------------------
Mod manager zalatwia kazdy problem :)
CA bardzo sie postaralo zeby dopracowac ta gre...
Wie ktoś z was może jak zrobić screenshota w empire pod win7. print screenem nie daje rady, a pod vistą nie było z tym problemu :?
Nie mam takiego systemu, ale spróbuj frapsa lub xfire
Dzięki Kretu próbowałem frapsem.
Koledzy mam jeszcze jedno pytanie czy gierka z detalami na full i anizo oraz aa powinna tak wyglądać:??
http://img706.imageshack.us/img706/4939/83292228.jpg
http://img693.imageshack.us/img693/7971/20764823.jpg
Wydaje mi się że nie mam w grze wygładzania krawędzi.gram na lapku a karta to mobility radeon 4330. przeskoczyłem z visty na win7 i wcześniej na sterach do visty było ok ale teraz ze sterami pod siódemkę jest lipa. co to może być??
masakra pod vistą miałem rozmazujące się napisy a teraz nie mam wygładzania krawędzi i gra już nie jest taka ładna :( .
Dla tej karty anizo/AA to... kamikadze? Nie wiem jak to dokładnie jest, ale to po prostu za dużo na tego typu GPU, bo może i da radę ustawić najwyższe ustawienia, i inne bajery ale tego po prostu nie będzie widać.
Możesz jeszcze spróbować w Catalyst wymusić anizo/wygładzanie ale efekt będzie tylko odrobinę lepszy (oczywiście, jezeli nie będzie to kłóciło się z grą).
To chyba mam farta ale pod vistą na medium z full anizo i aa tj chyba4/16 śmigalo tak sobie ale dało się pograć no i wygładzanie było wyraźnie widoczne teraz natomiast pod win 7 tego nie ma.wcześniej nie miałem z tym problemu i nie musiałem wymuszać wystarczyło że w ccc miałem aa i anizo zdefinowane przez aplikacje. może to wina sterów?? wcześniej pod vistą miałem zmodowane najnowsze stery od kart desktopowych i też nie było wygładzania po powrocie do sterów oryginalnych od samsunga /producent/ wszystko wróciło do normy natomiast teraz pod win7 mam oryginalne stery od szajsunga pod siódemkę i jest lipa. :roll: