Araven,moglbys nakierowac mnie gdzie jest dokladnie opisana instalacja submoda muzycznego?
Wersja do druku
Araven,moglbys nakierowac mnie gdzie jest dokladnie opisana instalacja submoda muzycznego?
Tak ciężko przeczytać pierwszy post???
viewtopic.php?f=367&t=11135
Ciezko,heh nie wiem jak na to patrzylem ale nie widzialem instrukcji,tylko historie:-)W kazdym razie wszystko smiga,zaczynam nowa kampanie.Dzieki
Do tego by wszystko było cacy potrzeba mi jeszcze właśnie Megasubmoda który waży niecałe 30 mb. Jednak sendspace spłatał mi figla i od wczoraj twierdzi, że serwer jest zajęty - "wszystkie sloty są aktualnie zajęte przez użytkowników premium"...
Rozumiem, że nie ma innego źródła skąd można nabyć ten plik?
Dzisiaj postaram się wydać instalkę i wgram ją na file4u.pl, tam się czeka 30 sek, wpisuje 4 literki i można zasysać. Niestety łącznie jest 562 MB (bo dochodzi muzyka).
O to bardzo fajnie. Czy będą w niej jakieś nowości, których nie ma wersji podanej w pierwszym poście? Czy stracę coś, jeżeli nie zainstaluje nowego wydania? Bo właśnie udało mi się pobrać ten plik z sendspace i nie wiem czy będę musiał wszystko instalować od nowa :P
Będzie kilka drobnych korekt w stosunku do tego z pierwszego posta, dam opis różnic jak skończę.
Rozumiem, że w MEGASUBMOD'zie nie ma alternatywnego AI i trzeba samemu je instalować? Ogólnie warto się w tym babrać, czy AI w BC jest już na tyle dobre, że nie trzeba nic zmieniać? :)
Radzę pograć na oryginalnym ai kilka kampanii i dopiero potem testować inne ai. Ja gram ostatnio na ai Pitera wersja 3.3 ale Piter też będzie je jeszcze ulepszał. W kolejnej kampanii wrócę do oryginalnego ai raczej.
Eh, szkolenie zabójców w BC jest strasznie żenujące... za jedno marne zabójstwo (rebeliancki generał) umiejętności mojego nowego agenta podskoczyły z 4 oczek na 8... :? Zabójstwa są tak banalne, że aż nielogicznie głupie. Początkujący morderca potrafi zlikwidować papieża z palcem w nosie :D Jest jakiś sposób, by temu zaradzić? Podwyższanie poziomu trudności kampanii odpada - nie znoszę gdy komp dostaje ogromne bonusy do doświadczenia szkolonych jednostek...