Samo powinno Ci pobrać ok. 24mb. Może nie zauważyłeś? ;)
Wersja do druku
Samo powinno Ci pobrać ok. 24mb. Może nie zauważyłeś? ;)
@Wilczur2012PL
Od początku z zerową prędkością czy przerywa w trakcie i spada do zera?
@Zaskroniec
Może masz wyłączone automatyczne aktualizacje?
Oraz ogłoszenie:
Temat zbiorczy w którym nie komentujemy, tylko wpisujemy swoje problemy z patchami, aktualizacjami etc. Komentarze wpisujemy gdzie indziej, pisanie ich tutaj (jak i pytanie się czy coś wyszło, co nie wyszło, a co to było co ściągało oraz inne pokrewne) będą karane.
Samick
I teraz za każdym razem będę musiał new game, żeby mi działały łatki ??? Czy to nie chore ?? bo tak to można czekać jeszcze z pół roku aż załatają wszystko, i całe pół roku mam grać co 1 tydzień od nowa?
Jeżeli tak jest to ja dziękuję za taką grę :lol:
Trudno ocenić na nowej kampanii, bo w porównaniu ze starą kampanią nie ma się kompletnie niczego odkrytego. A z tego co zauważyłem, to FPSy spadały w miarę odkrywania terenów.
Bitwa o katargine dalej kiepsko chodzi wiec tu nic nie pomógł a jeśli chodzi o mapę kampanii to jeszcze nie testowałem. Ale mam pytanie czy wy dalej macie w menu wersje 1.0 ? bo to jest naprawdę dziwne...): I mam rozumieć ze ten dzisiejszy patch jest tym co miał wyjsc w piątek ? Kurde ile to ja mam czekać żebym mógł pograć komfortowo...omg
Mi też nic nie pobierało i raczej nie będzie( mam wyłaczone "bety"- anulowanie testów wszelakich bet) . NA steam we właściwościach gry w menu beta pojawił się patch 1,5. Jednak wolę poczekać aż nie będzie to beta.Cytat:
Zamieszczone przez Zaskroniec
Co to ma do rzeczy. Przecież mody uruchamia się mod managerem, bo nie korzystają z tych samych plików co gra. W każdej chwili możesz moda włączyć i wyłączyć. Pograć godzinę na modzie, wyjść z gry i uruchomić ją bez moda. Wiedziałeś o tym? Jeśli nie to nie pouczaj, że mamy nie modować.Cytat:
Zamieszczone przez Kuzyn
Mi pobralo i zauwazylem znaczny spadek fps ;/ ( i7 2600k @4ghz, gtx 570SOC , 16gb ram, ssd120gb )
Mi coś dziś zassało co ten patch zmienia?Cytat:
Zamieszczone przez Grogmir
To patch 1.5 który przestał być już beta i stał się oficjalny. Co zmienia?
jeden element - rzekomo ma podnieść FPS na mapie kampanii.
/// - Should improve Campaign Map frame rate in the majority of cases for those people with high-end graphics cards combined with mid-range CPUs. Those people who have noted high frame rates in battle but single-figure frame rates during Campaign Map play should see a notable increase in performance.
Mam nadzieje że mimo wszystko jutro będzie patch 2.0..