Nie podstawkę mogę normalnie odpalić i grać tylko jak w mod manager zamontuje tego moda to nie działa.
Wersja do druku
Nie podstawkę mogę normalnie odpalić i grać tylko jak w mod manager zamontuje tego moda to nie działa.
W mod co prawda już dawno nie grałem ale z tego co pamiętam jeśli masz zainstalowaną łatkę beta17 to mod manager nie działa
Nie wiem czy mam, jak to sprawdzić?
Ściągnąłem wszystkie wersje tego moda i żadna nie chce się uruchomić.
Oprócz RTW2 na steam da się w ogóle odpalić tego moda?
Zaznaczam, że moja instalacja miała miejsce ok 3-4 m-ce temu. Na Steam są lub były 2 wersje DeI. Pierwsza byłą 5-cio częściowa i u mnie nie odpalała. Dopiero druga 4-ro częściowa odpaliła. Wcześniej usuń wszystkie składniki ver. 5-cio częściowej. Jeżeli Ci to pomoże to napisz w wątku bo oszczędzisz innym czasu w podobnej sytuacji.
Teraz Dei ma 6 partów z tego co pamiętam.
Tylko, że ja nie mam RTW2 w wersji steam.
Próbowałeś reinstalkę RTW 2?
Jeżeli nie chce Ci się tego robić to przynajmniej usuń wszystkie mody, zakładam, że wersję DeI pobrałeś właściwą.
Zauważyłem, że żadne mody mi nie działają, wszędzie ten sam problem.Pobrałem all in one mod dla sprawdzenia lecz on tez nie działa.
Ta... Bo uwierzę że istniej legalna wersja Rome 2 bez steama... Taa... Taaa...Taaaaki wał! Karcer za złodziejstwo (piractwo w internecie to też kradzież, nie zapomnijcie się z tego wyspowiadać), skąpstwo (pół literka lepszej wódki to doprawdy nie jest aż tak dużo, a można grać na legalnej wersji i bez mnóstwa problemów, tak 25zł kosztuje R2) i głupotę (którą pozostawię bez komentarza).
S
Witam mam taki problem. Po właczeniu bitwy nie wyświetlają sie wszystkie tekstury czyli np stoją same ubranka żołnierzy i widać broń a nie widać twarzy i kończyn, to samo zdarza się też na mapie kampanii o co chodzi...
Nie posiadasz wszystkich części moda. Ze steam jest to 6 części, z TWC są to 2 części.