Bardzo rozbawiły mnie dwie wypowiedzi, a mianowicie:
Cytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
Ciekawe czy pisze on to na poważnie :DCytat:
Wersja do druku
Cytat:
Ciekawe czy pisze on to na poważnie :DCytat:
A co w tym jest dziwnego? Może to drugie zbyt dosadne, ale generalnie raz Pampa napisał coś normalnego :P
Z tego tematu. BLooDek, który ma ambicje zastąpić historykaCytat:
Re: Forumowe Łapu-Capu
Postautor: BLooDek » dzisiaj, 13:45
Pampalinex pisze:Najlepiej po prostu zwiększyć prawa nauczycieli. Nie może być tak żeby gówniarz był bezkarny. Nawt za PRL gdyby do takiej sytuacji doszło to by była straszna afera.I koniec z bezstresowym wychowaniem. W Polsce równa się to właśnie bezkarności.
Pampalinex pisze:Jak tylko widzę słowo ,,gwałciciel" od razu się denerwuję. Nienawidzę skur****, najchętniej bym patrzył jak powoli umierają w dużym cierpieniu. Jak dla mnie, dla nich można by przywrócić zdzieranie skóry ;) To są ludzie którzy nie zasługują na nic innego. Śmiecie społeczne. Pedofile, to samo. O ile gwałt i pedofilię można łatwo stwierdzić i szybko wysłać takich ludzi do piachu, o tyle z morderstwem może być różnie. Bo np. jeśli żona zabiła męża przy tym jak ją zaatakował, powiedzmy z nożem, to nie powinna dostawać wysokiej kary.
Ciekawe czy pisze on to na poważnie :D
Czułem, że ktoś to zrobi :lol:
Chyba nie rozumiem co w tym śmiesznego :roll:
Cytat:
Twoja wypowiedź, czyli argumentacja i przedstawiane poglądy. ;)
Uwielbiam jak pojawia się nowy użytkownik i wrzuca do łapu-capu takie suchary. Ale z drugiej strony, przynajmniej można się pośmiać z BlooDeka :mrgreen:
Odmienia się BLooD, czyli BLooDek, BLooDka, BLooDkowi. A nie "BLooDeka"Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
Chyba jednak nie bardzo tak to się odmienia.Cytat:
Zamieszczone przez BLooDek
Odi.profanum
w temacie islamskim 8-)Cytat:
Sorry Glaca ale masz nieźle zrytą banię. W sumie to rzadko można trafić taki okaz.
Cytat:
Zamieszczone przez kujon333
Nudziło się wam w gimbazie przed końcem roku szkolnego?
Poziom łapu-capu spada z każdym postem... Z tym tez:P poczytajcie sobie co lądowało na pierwszych stronach.
Od razu mówię że to robota kujona i Walda a moje miejsce na liście to nieporozumienie ;)
Nic dziwnego, skoro przyleci do tematu taki niezwykle wrażliwy kirlan i wywali jedyny śmieszny tekst na pół roku. Przy okazji jeszcze nawali parę zdań w kilku kolorkach.Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
Same hejty na historyjkę, której jestem jednym z autorów :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
W końcu to "tawerna", ostoja dumy i powagi tego forum ;)
Nie ma to jak robić screeny aparatem.
Cytat:
Zamieszczone przez adriankowaty
Cytat:
Zamieszczone przez fenr1r
Długo się tak nie ubawiłem :D
Kłopot w tym, że za screeny w grze odpowiada klawisz D, a jakimś cudem nie działa w wieży architekta (panelu edycji zamku). Może zamiast naśmiewać się, sami pokażecie, co zrobiliście?
Jest masa darmowych programów do robienia screenów. Wszystko tylko nie robienie fot monitorowi ;P
Adriankowaty w temacie łapu-capuCytat:
Kłopot w tym, że za screeny w grze odpowiada klawisz D, a jakimś cudem nie działa w wieży architekta (panelu edycji zamku). Może zamiast naśmiewać się, sami pokażecie, co zrobiliście?
KAM:
Ok, ale to, że robiłem prowizorkę to od razu powód do śmiechu?
Volomir:
Wiesz, że to jest bezczelne?
Darmowy program do screenow zrobiłby Ci lepsze "foty" i zapewne całość trwałaby dużo krócej, tym bardziej, że chciałeś się chwalić swoimi miastami ;)
:cry: Już spuściłem w klopie, przed zrobieniem zdjęcia :cry:Cytat:
Dołapu capu trafiają najsmieszniejsze teksty z forum. Wiec Twój post bardzo pasuje :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez adriankowaty
adriankowaty, im bardziej się napinasz, tym bardziej się pogrążasz :mrgreen:
adriankowaty - mistrzostwo świata :lol:
Mówiąc szczerze wstydziłbym się coś takiego wstawiać na forum, a chodzi mi o jakość zdjęć... czym ty je robiłeś? Nokią 3310?
oj Nie każdego stać na dobry tel/aparat lub po prostu nie chce na niego wydawać pieniędzy :D
A co do zdjęć to polecam program SCreenShooter, szybki łatwy i przyjemny program :)
DMageA dba o zachowanie poprawnej polszczyzny.Cytat:
Ńemcy :D
Riposta Dyktator'a - DMageA chyba jej nie zrozumiał.Cytat:
To teraz podziel się z nami co to jest Ńemcy i daj link jak możesz. Jeśli nie, to możemy uznać, że tego nie było ..
Nie potrafiłem powstrzymać się od śmiechu.
Oj Adriankowaty, Adriankowaty... :lol:
Co się dziwisz, masz Asperger'owca na forum, on też czasami szaleje (żart).
Dobrze, że napisałeś, że to żart bo bym nie załapał :P
Poza tym dzięki temu dowiedziałem się co to jest Zespół Aspergera, musi to być uciążliwe ;)
Wiecej dystansu panowie :lol: ;)
[spoiler:2h39ydg4]http://pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_Aspergera[/spoiler:2h39ydg4]
adriankowaty, jesteś lepszy niż człowiek beton :lol:
Mógłbyś jaśniej? Też chciałbym się pośmiać. :mrgreen:
Czyli, że palisz dowcipy :D
Chyba :D
Edit - No to też :)
Raczej to, że z każdą kolejną próba obrony się tylko coraz bardziej pogrąża :mrgreen:
W sumie racja. :mrgreen: Odrobina autohumoru nie zaszkodzi.