turę wstawię jutro około godz 23:30
za drobne przesuniecie przepraszam
jeżeli drugi raz z rzędu za Szkocję będzie robiona tura przez Mg i kampania ma wyglądać tak że sobie Polska będzie podbijała bezpańskie państwo to i ja tutaj pasuje.
Wersja do druku
turę wstawię jutro około godz 23:30
za drobne przesuniecie przepraszam
jeżeli drugi raz z rzędu za Szkocję będzie robiona tura przez Mg i kampania ma wyglądać tak że sobie Polska będzie podbijała bezpańskie państwo to i ja tutaj pasuje.
Też bym chciał tego uniknąć, pisałem do Luciena ale bez odpowiedzi, może przynajmniej mg nie przeklika tury a będzie je robił do momentu pojawienia się zastępstwa..
to ma ktoś jakiś ciekawy pomysł? Skoro Szkocja została bez sojuszników to może ktoś z dalekiego południa chcę mi poprzeszkadzać w rozwoju albo mg przyłoży się do robienia tur? Tylko przy tym przeszkadzaniu niech będzie brane pod uwagę, że Hiszpan zaraz też się weźmie za rozbiór ;)
zaraz to za 5 tur :) gdzie ty do tego czasu już wszystko rozbierzesz ;)
Właśnie rozważałem by przekazać Szkocję jakiemuś graczowi bo nowej osoby nie znajdziemy.
Co powiecie na turka Soplicę?
Dla mnie spoko. Byle ktoś robił te tury i się w miarę przykładał, no i mógł odpowiadać na propozycje dyplomatyczne
Turcja jest daleko ale to i tak by było nie do końca sprawiedliwe,państwo powinien przejąć albo nowy gracz,albo sojusznik albo MG. Także sry Paweł ale to Twój obowiązek.
Nad zastępcami to się myśli w międzyczasie. Jest opóźnienie to MG robi zastępczo zaraz po upływie 24h.
a ktoś by był chętny? bo teraz Szkocja ma jeszcze potencjał, ewentualnie niech mg się naprawdę przyłoży
Ja bym mógł robić. Ewentualnie.
to byłoby fair, ja przeszkadzam Tobie Litwą a Ty mi Szkocją, tylko ja jestem litewskim sojusznikiem. W każdym razie wolę takie rozwiązanie niż odpuszczenie Szkocji i de facto położenie tej ko. Tylko o szybkie decyzje proszę ;)
To już można uznać z mojej strony za decyzję. Jedynie dania mi hasła potrzeba.
nikt się nie będzie złościć na takie rozwiązanie ;)?
zgadzam się by Mefisto robił ;)
dałem passy mefisto, ja nie czuję się na siłach robić tury bo jestem za słabym graczem jednak ;/
Super że Mefisto to wziął :D Na pewno będzie płynniej niż jakbym np. ja robił :p
a Hiszpania chyba może atakować za 3 tury nie 5?
Sorry ale jednak jutro dam radę zrobić. Innocenty, ok.16 będzie nie będzie za późno?
Im szybciej tym lepiej dobrze by było przed 15 ale cóż mam począć ;)
Czemu to się wiecznie na Soplicy musi wieszać...
to już 3 raz z rzędu jak robisz za Soplice Mefisto
zatrudnił cię może jako nadwornego stratega?
dajmy mu jeszcze czas do 16 jak się zobowiązał
Dobra, niech będzie. Polska
http://www101.zippyshare.com/v/pYFe4WSR/file.html
znaczne zmiany są w stosunku do Mefista? bo z tamtego sejwu prawie już skończyłem turę..
Dokończ z tury Mefista, Soplica wrzucił turę o 3 w nocy,11 godzin po wyznaczonym przez siebie samego(!)terminie i to jeszcze w akcie wielkiej łaski. Nieprawdopodobny jesteś Soplica,właśnie tak by wyglądała druga(a raczej dziesiąta) szansa w MKO37.
dzisiaj będzie przez zamieszanie nie dałem rady przed pracą
Wtedy nie doczytałem i myślałem, że z Innocentym rozmowa była o dniu terminu.
Co to za wymówka? Zachar chwilę po wstawieniu przez Mefista tury napisał żebyś robił,post Zachara jest z godziny 14 czyli dwie godziny przed terminem.
Innocenty III przeczytaj temat MG zanim zrobisz turę.
Ok, tura prawie skonczona ale walentynki chyba pozwolą mi ją dopiero jutro wrzucić ;)
dzisiaj będzie ale po 13 jakoś, przepraszam ale wczoraj młyn miałem do późna
http://www30.zippyshare.com/v/G8B7Sfp5/file.html
Wenecja
Od razu informuję, że w Niedzielę wyjeżdżam do Środy, więc jeżeli jakimś cudem tura by doszła tak szybko, to mogę opóźnić