Trudniej się gra. Gdyby miał wszystkie ligi i trochę wyeliminowali bugi ze spalonymi i zmianami zawodników byłby po raz kolejny lepszy od fify. W tego pesa musiałem chwile pograć by się nauczyć grać - w fife nie.
Wersja do druku
Trudniej się gra. Gdyby miał wszystkie ligi i trochę wyeliminowali bugi ze spalonymi i zmianami zawodników byłby po raz kolejny lepszy od fify. W tego pesa musiałem chwile pograć by się nauczyć grać - w fife nie.
Wylacz sobie w fifie asysty to zobaczymy czy bedzie ci sie tak latwo gralo
Asysty?Cytat:
Zamieszczone przez voitek
No Voitek ma rację wyłącz sobie Asysty w ustawieniach sterowania wszystko sobie włącz na Ręczne i zobaczysz że zwykłe podanie nie będzie takie proste a co dopiero rozegranie jakiejś składnej akcji ;)Cytat:
Zamieszczone przez odi.profanum
Może wyłącze od razu monitor? :lol: Jak mam ogarnąc na raz 11 zawodników? :shock: :lol:
Teraz to juz nie bardzo wiem o co ci chodzi :(
On myśli chyba, że na ręcznym ma sterować wszystkimi zawodnikami... Tu chodzi o to, że tam gdzie padem przycelujesz, tam poda twój zawodnik, ale liczy się też długość trzymania przycisku podania w celu wymierzenia jego siły. To samo tyczy się strzałów, wrzutek.
W pesie tak jest. No moze poza celowaniem co do miejsca podania.Cytat:
Zamieszczone przez Volfgan
http://www.soccergaming.com/forums/show ... p?t=164884
Dla fanów FIFY :D Nie wiem czy to działa. Właśnie ściągam :D
Jakby ktoś chciał dziś pograć to pisać na gadu.
Jako, że niedługo w moje ręce wpadnie PS3 trzeba kupić pierwszą grę. Wszystko przemawia za Fifą 11. Gracie w to jeszcze? Czy coś się zmieniło i lepiej zainwestować w Pesa? [ponoć lepsza grafa :twisted: ]
Juz lepiej poczekac do FIFA 12
http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=7455
Nowy silnk i gra ma byc taka sama na wszystkich platformach, w koncu
Chwalmy Pana ! :DCytat:
http://www.youtube.com/watch?v=V6WnNDieX1w
Wyciekl film prezentujacy nowe rzeczy w 12
Wygląda nieźle szczególnie w grze defensywnej widać postępy i to dość duże. W praktyce jeżeli nie będziemy grać naprawdę dobrym dryblerem to nie ma po co grać na sztuczki. Samo przepychanie się i osłanianie piłki też wygląda dużo lepiej niż to było dotychczas. Będzie to moja ostatnia gra z serii którą zamierzam kupić i myślę że nie pożałuję tego zakupu. PS. A pamiętajmy jedno że wreszcie wyjdzie jedna gra na Wszystkie Platformy już samo to jest rewolucją dla graczy PC. :DCytat:
Oto recenzja od CD Action
http://www.cdaction.pl/artykul-19382-1/ ... wiedz.html
Gdyby na wszystkie platformy wyszłaby taka sama gra byłoby super :D
No i po marzeniach. Już wiemy że gra nie będzie taka sama na wszystkich platformach. Mechanika kolizji będzie dostępna tylko w Fifie konsolowej.
Jest jeszcze nadzieja, na golu koles pisze
Cytat:
To teraz do wszystkich niedowiarków którzy piszą, że Fifa na PC nie będzie taka sama jak na konsole.
1. Wywiad z GOLa:
GOL: Na początek rozwiejmy wszelkie wątpliwości. W tym roku jesteś odpowiedzialny nie tylko za konsolową, ale również pecetową FIF-ę. Czy możemy wnioskować, że „dwunastka” będzie na wszystkich platformach identyczna?
David Rutter: Rzeczywiście, jako line producer mam wreszcie możliwość nadzorowania prac nad wszystkimi trzema wersjami FIF-y i mogę zapewnić, że ciężko pracujemy i robimy, co w naszej mocy, aby w tym roku edycja PC była dokładnie taka sama jak na Xboksa 360 i PlayStation 3.
2. Potwierdzenie ludzi z belgijskiej strony o Fifie którzy byli na prezentacji Fify 12 - http://www.fifablog.be/nieuws/fifa-12-a ... -impressie :
"Finally, you'll be pleased to know that gameplay is not all that is being worked on this year. We have no details as yet on game modes such as Career Mode or Clubs but there are fundamental changes made to other aspects of the game as well, including presentation, menus and lighting. We are also advised that all of these new features will be included in the PC version of FIFA 12 and this is backed up by recent news that David Rutter is the producer for the PC version of the game this year in addition to the PS3 and Xbox 360."
Cały artykuł przetłumaczony na angielski: http://tinypaste.com/17dc4 .
3. Potwierdzenie ludzi którzy byli na prezentacji Fify 12 z serwisu Fifa-Infinity/Fifa Soccer Blog:
All credits goes to FIFA Soccer Blog for these great informations!
Oh and one last thing to precise: This years FIFA 12 PC version will be the same as the PS3 and Xbox 360 versions!
That’s all!
Cheers and stay tuned for more FIFA 12 news!
http://www.fifa-infinity.com/fifa-infin ... ges-video/
+ Moja osobista rozmowa wraz z jednym z moderatorów z oficjalnego forum Fify, który miał przyjemność rozmawiania około miesiąca temu z GameChangerami i również potwierdza, że Fifa na PC będzie taka sama jak na konsole. ;)
Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości?
Sam już nie wiem Na EA Sports football jest artykuł w którym pisze wyraźnie że te nowinki kolizyjne będą na X Box 360 i PS3 o PC nic nie wspominają. Ale może to po prostu niedokładny cytat. Albo problemy z przetłumaczeniem kontekstu zdania. Oby była jedna fifa na wszystko bo jak znowu będzie podział to nie wiem czy kupie tą Fifę dość mam bycia targetem 2 kategorii mimo że mam lepszy sprzęt od konsoli.
Ale na konsolach są droższe gry + nie da się piracić.Cytat:
Zamieszczone przez Ronin
Taaaa, szczegolnie na xbox360...Cytat:
Zamieszczone przez Czik
No na klocu się da, ale ja np bardziej orientuje się w sprawie PS3, bo brat ma :D. A nawet, jak się da, to jest to znacznie trudniejsze, bardziej upierdliwe i mniej popularne, niż na PC.Cytat:
Wszystko pięknie tylko że od kiedy wyszły gry z cyklu Klasyki to piraty nie wiem kto kupuje czy sciąga bo orginalną gre można już dostać za 25 -50 zeta i to Hit poprzedniego sezonu więc po co bawić się w piracenie
http://www.ultima.pl/shownfo.php?ct=321&gr=42
200, 180, 250, 180 i tak dalej.
pozdrawiam wilków morskich :mrgreen: ahoj, piraci.
Kwestie ceny poruszałem w kontekście gier na PC anie na Konsole. ;)Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
Chce ktoś zagrać w 11 na multi? :P
Ciekaw jestem jakie wymagania będą żeby można było grać na pełnych detalach bez ścinek. No i czy będą faktycznie tak rewolucyjne zmiany nie tylko w sferze fizyki zagrań itp ale także w kwestii kariery bo nic nie wiemy na temat tego co właściwie będzie w nowym trybie menadżerskim i czy będzie wreszcie możliwość poprowadzenia w niej drużyny narodowej w powiedzmy wirtualnych mistrzostwach Europy. ;)Cytat:
Gdyby ktos chcial pyknac we FIFE, to pisac na pw. Oczywiscie przez game ranger i bez patcha.
Dla mnie brakuje w 11'ce opcji szkółki drużyny młodzieżowej, która była już w poprzednim PES'ie (fakt, że lipnie zrobiona, ale była). Zastępujący ją motyw ze scoutami jest dobry, ale powinny funkcjonować obok siebie i się uzupełniać; odkrywane przez scouta talenty powinno dać się odesłać do młodzieżówki :P.Cytat:
Zamieszczone przez Ronin
Mądrze prawi! I żeby były oddzielne ligi młodzieżowe dla tychże zespołów. Scouting w FIFA jest dość śmieszny. Bardzo często odkrywałem talenty będące wiernymi kopiami istniejących już piłkarzy- dwukrotnie zdarzyło mi się znaleźć bramkarza Palop.Cytat:
Zamieszczone przez Czik
W PES'ie poza nowymi piłkarzami od dawna pojawiają się też odradzające się legendy i jest to normalne. Ale zdarzają się też anomalie... Mi w PES'ie 2010 trafił się w szkółce Burchet, czyli newgen wygenerowany przez grę... Był totalnie zbugowany - miał 15 lat, czyli najmniej, ile w PES'ie można, a wszyscy inni nowi piłkarze mieli 17-18, a do tego miał już startowo prawie najlepsze statystyki w grze (drugie po C. Ronaldo), i w 2 lata był już najlepszy. Masakra. Większość talentów z tej szkółki była absolutnie bezwartościowa, a tutaj taki przypadek... Brakuje regularności :D.Cytat:
Zamieszczone przez Sam Fisher
Swoją drogą, w tamtej szkółce trafił mi się też... Jan Mucha, co było o tyle ciekawe, że grałem Portsmouth :D.
hehe, tez mialem Burcheta poszedl za gruby hajs do Manchesteru United, a ja sciagnalem prawdziwego zawodnika - Wijnaldum z Feyenoordu, ten to dopiero nakurwia :D
Ilucznice, Amalfitano, Matuidi, Valbuena, Wilshere .... i innych to chyba kazdy zna i mial w pesie
Wijnaldum miał u mnie 88 i grał na prawym skrzydle... Burchet szalał na prawym z 96 skilla, a w środku był odrodzony Inzaghi z 82, który nie rozwinął się w pełni, bo wyszła FIFA 11 :D. Ilucznica nigdy nie chciał do mnie przejść, tak samo Dudka... Już nawet nie pamiętam, kto u mnie grał na środku, ale też na pewno jakiś kocur :).Cytat:
Zamieszczone przez Aquila
hehe, z Dudka to tez przedobrzyli :D mega koksior byl z niego, tez ciezko bylo go sciagnac, ale rok w rok LM wygrywalem to przyszedl
Z tego co wiem to w 11 tez byly zakazy, wiec nie wiem o co ta burza. Mnie tam wkurwiaja te wszystkie reklamy na koszulkach i wolalbym zeby ich w ogole nie bylo :P
Nie no, ale w grach piłkarskich chodzi o to, żeby wszystko wyglądało jak prawdziwy mecz.Cytat: