Panowie, właśnie natknąłem się na ten pod wieloma względami przewrotowy mod i mam ochotę wypróbować.
Potrzebuję spolszczenie do wersji 6.3. Niestety w poście otwierającym nie ma linku do tego ważnego pliku. Mógłby ktoś podrzucić to łącze?
D
Wersja do druku
Panowie, właśnie natknąłem się na ten pod wieloma względami przewrotowy mod i mam ochotę wypróbować.
Potrzebuję spolszczenie do wersji 6.3. Niestety w poście otwierającym nie ma linku do tego ważnego pliku. Mógłby ktoś podrzucić to łącze?
D
^^ dzięki!
Gdzie lądują zrzuty ekranu, bo nie mogę ich znaleźć?
Jeszcze zanim zainstaluję to chcę się upewnić, czy ten mod zmienia oryginalne pliki gry i blokuje grę innymi modami, czy też można śmiało używać bo nie koliduje to z używaniem innych modów (mam SS 6.4)?
Dunkel w folderze tgas ;)
darius_d śmiało możesz instalować
^^ och to wspaniale, bo to co czytałem do tej pory o tym modzie przerasta wszelkie dotychczasowe wyobrażenia. Co mnie skusiło - jakże typowe dla średniowiecza a pominięte już przez same CA rozwiązania jak - pielgrzymki i relikwie, kat, bankier, żydowscy kupcy, całe dzielnice kupieckie (u nas byli Żydzi i Ormianie, ciekawe czy ci drudzy są), rody dynastyczne, no i podstawa potęgi miast włoskich czyli lukratywny handel morski. Znów okazuje się, że Włosi to artyści, reszta to rzemieślnicy :-) Pod RTW tez stworzyli bardzo oryginalny choć niestety zbyt zabugowany mod Casus Belli. Obym się teraz nie zawiódł z nadmiernymi oczekiwaniami :-P
ja szukałem w folderze Bellum... :oops: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez AleCzemuNie
Witam ponownie i pozwólcie że będę walił prosto z mostu - czy jest szansa na powstania w pełni prawnego polskiego submoda do BC? Chodzi mi nie tylko o kosmetyczne poprawki tu i tam, ale też o jednostki z prawdziwego zdarzenia, które raz na zawsze skończą z tymi chłopopodobnymi wytworami CA, powielanymi w każdym popularnym modzie.
Wiem, że co najmniej dwa mody polskie EE TW oraz WWMWE, ktore jakoś nie moga wyjść z fazy projektu, zawierają własny przyzwoity roster polskich jednostek, którymi możnaby się posłużyć. Jakie są na to szanse - czy ktoś w ogóle próbował pytać?
Pytanie kieruję zwłaszcza do stałych bywalców forum.
Dlaczego dyplomata nie może zaproponować zawarcia pokoju? :|