Bizancjum (MG?):
http://www.speedyshare.com/S9E7U/wko34t39bizancjum.sav
Wersja do druku
Bizancjum (MG?):
http://www.speedyshare.com/S9E7U/wko34t39bizancjum.sav
Właśnie, co jest z Froyą, ostatnio jakby znikła?
Froya nie odpisuje na PW. Czy następna tura Bizancjum ma być również przeklikana przez MG? Takiego poziomu trudności oczekujecie? Może poczekamy trochę bo to dość ważna nacja dla tej ko.
Zgadzam się, że przeklikiwanie nie ma sensu, tutaj potrzeba kompetentnego gracza, ale dobrze by w ogóle wiedzieć co z Froyą, czy można spodziewać się tury, czy nie. :/
No proszę, nagle zaczęło komuś przeszkadzać, że Froyi nie ma (a przez ostatnie dwa czy trzy tygodnie od jej zniknięcia, siedzieliście wszyscy cicho jak trusie). Od następnej tury może ktoś nowy przejąć ale w tym momencie nie życzę sobie, by ktoś poza Froyą lub MG zrobił, bo to dla Węgier bardzo ważna tura (właściwie waży się teraz "być albo nie być" mojej frakcji). Czekać też nie będziemy w nieskończoność, najwyżej regulaminowy czas, czyli te 24 godziny. Tylko nie ma to raczej sensu, bo Froya raczej i tak się przez te 24 godziny nie pojawi, a sama sobie jest winna.
Ta nacja była niesamowicie ważna dla moich przeciwników (Francji i Anglii) wtedy, gdy zadała mi zdradziecki cios w plecy.Cytat:
Zamieszczone przez Avasil
Ale od ok. dziesięciu tur, od zajęcia moich ziem, niewiele się dzieje (tak jakby frakcja istniała tylko w celu zniszczenia Węgier).
Poszczególne potęgi w tej KO zamiast walczyć ze sobą, skupiają się na dobiciu tych najsłabszych, jak jakaś wataha wilków.
Przepraszam bardzo. W tej KO moje Węgry są w stanie wojny z Francją, Anglią, Bizancjum i Kijowem.Cytat:
Zamieszczone przez Zachar
Jedyne potęgi w tej KO to Francja, Anglia, Bizancjum, Egipt i Kijów. Żadna z nich nie walczy z żadną z pozostałych (!).
To jest cyrkowy poziom trudności - tzn. ta KO to jakiś cyrk, bo liczące się frakcje ze sobą nie walczą.
Też do niej napisałem 18 stycznia PW z propozycją zawarcia pokoju, na którą może się zgodzi, o ile wróci.Cytat:
Zamieszczone przez Zachar
Póki co nie odpisała, więc raczej MG może spokojnie wkroczyć, chyba że chcecie zmarnować 24 godziny.
Ten wpis jest na poziomie ludzi z KODu. Zaskarż nas do trybunału. Swoją drogą Egipt wypowiedział wojnę Bizancjum, więc nawet w tym względzie dajesz ciała. Śmieszne dwa wypryski na mapie liczą, że MG będzie przeklikiwał a ci się dorobią z powrotem na niebronionym imperium.
Cicho jak trusie przez 3 tygodnie? Tyle szła tura. Najważniejsza jest frakcja. Nie będzie traciła przez to, że gracz sobie uciekł. Albo szukamy nowego gracza (a lepszego niż Froya i tak doń nie zrekrutujemy raczej), albo niech Blackhand porządnie tę turę zrobi.
W grze nadal mają sojusz więc za wypowiedzeniem wojny (a raczej zerwaniem sojuszu) żadne konkrety nie poszły.Cytat:
Swoją drogą Egipt wypowiedział wojnę Bizancjum
Na niebronione terytorium wszedłem jeszcze jak Froya grała. Zajęcie Szepes i Koszyc to jeszcze przed jej zniknięciem.Cytat:
a ci się dorobią z powrotem na niebronionym imperium.
A co to ma do rzeczy? Obaj z Xardasem macie widać ochotę na przedłużenie bezużyteczności Bizancjum i wiadomo dlaczego, a jeszcze silisz się na jakąś krytykę w naszą stronę. Te wywody to jakiś żart.
Gobbler chce przejąć.
Tylko nie mam jeszcze hasła. :)
Gobbler przejmuje Bizancjum.