No to pełne zaskoczenie! :cool:
Wersja do druku
No to pełne zaskoczenie! :cool:
I tyle? A gdzie miliard postów z wylewającą się nienawiścią na błędy, które "umknęły" uwadze CA? Gdzie ten spam krzyczący o pomstę do nieba, że cokolwiek by się nie działo to i tak będzie źle? ;>
Eee tam większość i tak chyba zrozumiała iż po CA zbyt wiele nie należny się spodziewać. Jak po 17 łatkach nie naprawili to już nie naprawą i wartościowych zmian nie ma się co spodziewać. Ludziom po prostu to już lata ....:P
W sumie zmiany nie wielkie, ale pozwolą mi się pobawić. Najbardziej podoba mi się z tego wybór menu. Następnie surowce i teoretycznie garnizony (ale to dopiero na jakiejś kampanii zobaczę).
Czyli skasowali ujemna cechę nacji i lekko przemodelowali te dodatnie?
Już nie chce mi się szukać przez kogo w temacie ale wybór MENU był tu mocno oczekiwany :D. Mnie też to cieszy chociaż hełm koryncki jest dla mnie kultowy. Grając jakąś kampanię warto zmienić sobie MENU dla klimatu dopasowując je do aktualnej nacji będącej aktualnie przerabianą (akurat to dotyczy głównie "singlowców") ale i graczy multi powinno to ucieszyć. ;)
I właśnie mnie to bardzo cieszy, zwłaszcza, że jest to zrobione niemal tak świetnie jak wybór wyglądu menu w Might&Magic: Heroes VI, co mnie bardzo cieszy. Na szczęście wiele nie wnosi do samych bitew.
This is Numidia!! Znaczy motyw Biały lub Czerwony.
W sumie to zapomniałem o "zmniejszonej strefie kontroli" dla armii i miast. Co powinno mi się spodobać.
Witam,
Mam jedno pytanie, czy doszły dwa surowce złoto i barwnik w patch 17 beta?, czy ja źle coś przeczytałem, w encyklopedii jest dalej to samo ale w opisie patcha 17 widnieje barwnik i złoto,zauważyłem również nazwę amber-taryfy towarowe, co to oznacza? pozdrawiam
Złoto było. Dawno nie grałem, ale barwniki też. Oba były produktami lokalnymi, nie przeznaczonymi na handel. Amber to bursztyn. Grasz z modami?