A dlaczego nie Kuszczak? Chyba jest w wyższej formię. No i Dudek ale Jerzy coś zaczął trenować.
Wersja do druku
A dlaczego nie Kuszczak? Chyba jest w wyższej formię. No i Dudek ale Jerzy coś zaczął trenować.
Właśnie wróciłem z meczu Polska-Szwecja U19, się nie dziwię, że dla takiej publiczności nie chce im się grać... :roll:
Piłkarze nie grają dla kibiców. To kibice kibicują dla piłkarzy.
Im się powinno chcieć grać dla siebie a nie dla kibiców. Bo nogi to ich narzędzie pracy.
Jak dudek by byl to bosko, jak jest fabianski to dupa nie ma co grac w ogole liczę na pomoc i Lewandowskiego i ze obrona nie zawiedzie jak z hiszpania. I tak eto ze 100 metrów mam trafi
A dla kogo grają? dupeczek? :PCytat:
Zamieszczone przez Czik
Btw kto to widział, żeby kibice krytykowali swoją drużynę, kiedy przegrywa 1:2, raczej się powinno motywować zawodników.
nikt nie kibicuje nazwiskom tylko albo klubowi albo danej reprezentacji czyli ogółem a nie komuś to po 1 a po 2 to oni grają tylko i wyłącznie dla nas kibiców, bo bez kibiców oni nie będą mieli za co chleb jeść :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Czik
nie było mnie pare dni ale widze ciekawa dyskusja była wcześniej jak znajdę jutro trochę czasu to i ja coś na skrobie i napiszę ci barsa jak to u mnie się wzieło bo widzę że mnie o to się pytałeś sor że dopiero
Kiedy ten mecz Polski z Kamerunem wie ktoś ?
Dzisiaj!!!
TVP 1 – 20:15
Dzięki. ;)