Jestem u siebie w Człuchowie i problem jest teraz taki, że zainstalowałem M2TW itd. ale linki do wwmwe wraz z łatką przepadły...
Jeśli ktoś ma zapasowy link, lub mógłby wrzucić cały folder WWMWE byłbym wdzięczny
Wersja do druku
Jestem u siebie w Człuchowie i problem jest teraz taki, że zainstalowałem M2TW itd. ale linki do wwmwe wraz z łatką przepadły...
Jeśli ktoś ma zapasowy link, lub mógłby wrzucić cały folder WWMWE byłbym wdzięczny
Już ci uploaduję. Nie wiem czy nie będzie braku jakiegoś pliku ewentualnie, już zapomniałem co tam się składowało na aktualną wersję do grania. To ma folder WWMWE 2.0, patch 2.02, patch 2.02b, katalog data z jakimś battle models (nie wiem do czego to było), tajemniczy export descr buildings, który też nie pamiętam do czego był, dyplomatę dla Gruzji no i oczywiście plik .cfg i .bat.
(Może zrobimy małe podsumowanie jakie zmiany były w modzie i czego konkretnie dotyczyły?) Dyplomata Gruzji... zmiany dla panelu MG - nie wiem z którego pliku... zmiana dotycząca możliwości zmian w plikach dokonanych przez graczy (to w ko po wko31)... Była też zmiana dotycząca długości budowania budynków, ale nie wiem czy to nie dotyczyło jeszcze wersji 1.0... Więcej nie przychodzi mi do głowy.
Pamiętacie coś?
Niestety nic nie pamiętam, tych drobnych zmian było sporo m.in. ktoś wprowadził opcję że nie da się grać jeśli ktoś manipulował z plikami.
Wstaw cały folder ;)
To i o tym wspomniałem. ;)
http://speedy.sh/QYkgZ/2.0.rar
Jeśli chodzi o dodanie panelu dla MG to, jeśli dobrze pamiętam, tylko MG musi to mieć.
Okej sytuacja robi się coraz tragiczniejsza :D Kto odważy się wrzucić cały swój folder m2TW :D ? Oczywiście bez kingdoms i bc ;)
No ale chyba nie zaszkodzi jak mieć to będą wszyscy? To jest bardzo pomocne przy symulacjach chociażby. Nie trzeba wciskać klepsydry milion razy, żeby rozbudować miasto do momentu z symulacji.
Jeeez, co się dzieje Andzia? Pierw problem z linkami, to zrozumiałe. Ale czemu teraz cały folder?
Bo komp odmawia wypakowania plików m2tw :D Ale w sumie mogę to smolić już, we wtorek wracam z powrotem do swojego mieszkania gdzie mam właściwą maszynę do grania ;)
Eee, a po co je wypakowywać? Ja tego nie robię i jest ok.
Wolne Cesarstwo Bizantyjskie w mko30 po Profesorze, który przepadł.
Silna frakcja w coraz gorszej sytuacji. ;)
[Kampania bardzo ciekawa- bardzo ciekawa sytuacja polityczna i wojny.]
Jej atutami są:
*dwie potężne armie walczące z Polską, której zostało już niewiele prowincji i jest na sporym minusie, a która walczy też z Niemcami i Kijowem,
*sojusz z Kijowem, protektorat nad Wenecją,
*sporo dobrze rozwiniętych prowincji,
*brak zagrożenia z zachodu.
Niestety:
*końcówka pona z Turcją Zachara (właściwie to 3 tury zostały, nie wiem czy Biz się przygotowało do wojny),
*ostatnio stracone dwie potężne armie (śmierć Cesarza i dziedzica), które w połączeniu z dwoma wcześniej już wymienionymi armiami dawały gigantyczną przewagę Biz, teraz jest raczej wyrównana walka,
*zaraza w kilku miastach.
Myślę, że dobry gracz będzie w stanie coś ugrać, szczególnie jeśli dogada się z Turcją (wtedy będzie niezagrożone politycznie na jakiś czas).
Hasło ma adi i chyba niestety tylko on.