Mod, który nie potrzebowałby gry nie byłby modem. Z definicji. Mam dla Ciebie znaleźć coś, co nie może istnieć. :roll:Cytat:
Zamieszczone przez McAbra
Mod do Half-Life o nazwie Counter Strike.. Coś Ci to mówi?
Wersja do druku
Mod, który nie potrzebowałby gry nie byłby modem. Z definicji. Mam dla Ciebie znaleźć coś, co nie może istnieć. :roll:Cytat:
Mod do Half-Life o nazwie Counter Strike.. Coś Ci to mówi?
Mod? A nie Dodatek?Cytat:
Zamieszczone przez kuroi
O czym w końcu mówimy, bo się pogubiłem. A racja, Total War. :roll:Cytat:
Mod do Half-Life o nazwie Counter
Strike.. Coś Ci to mówi?
Ok, to znajdź mi grę która będzie oferować to co TW - epickie bitwy choć trochę historycznych jednostek, kilkanaście frakcji, kampanię w której możesz poprowadzić historię jak chcesz etc. (wiesz o co mi chodzi, nie muszę wszystkiego wymieniać), bardzo dobry tryb multi, wszystko w bardzo dobrej grafice.Cytat:
Mod, który nie potrzebowałby gry nie
byłby modem. Z definicji. Mam dla
Ciebie znaleźć coś, co nie może istnieć
A racja, no i ma byćdarmowa.
Chodziło ci o gre amatora która osiągneła sukces więc podałem ci taką.Cytat:
Forum Dwarf Fortress ma 44 tysiace członków - wydaje mi sie, że to bardzo dobry wynik jak na gre która nie ma wogóle reklamy, której twórcy nie sypią kasą za pochlebne recki itp. A skomplikowanie i głebia produktu nie podlega dyskusji już żadnej ;)
CS był modem na Halfa.Cytat:
Mod? A nie Dodatek?
Doskonale wiesz że nie ma takiej. Tylko czy fakt posiadania monopolu przez CA jest jakimkolwiek tłumaczeniem ?? Tłumaczy to cokolwiek ?? Rozgrzesza jakoś ?? Czy wręcz przeciwnie, jeszcze bardziej pogrąza CA jako, że postawa " Mamy monopol wiec możemy lać na robote bo i tak kupią" jest "troche" nie fair ??Cytat:
Ok, to znajdź mi grę która będzie oferować to co TW - epickie bitwy choć trochę historycznych jednostek, kilkanaście frakcji, kampanię w której możesz poprowadzić historię jak chcesz etc. (wiesz o co mi chodzi, nie muszę wszystkiego wymieniać), bardzo dobry tryb multi, wszystko w bardzo dobrej grafice.
A racja, no i ma byćdarmowa.
Paradox ma dośc mocny monopol na "pseudo RTS" ale tak nie leje na robote jak CA.
Konami na Pesa też nie leje, Rockstar na GTA .. i tak można by wymieniac jeszcze długo.
To po co czekasz na nowego Rome, skoro ci się nie podoba?
KONAMI nie leje na PESA? Przecież PES od lat jest o kilka klas gorsza od FIFY i nawet nie ma startu.
GTA to też siedlisko bugów. Nawet nie jesteś w stanie rozsądnych przykładów dać. Wymienione przez ciebie gry akurat mają rozsądną konkurencję i do perfekcji jest im bardzo daleko.
Nie rozumiem tego fenomenu. Skąd w ogóle wzięła się postawa ''CA to oszuści którzy nas dymają''?Cytat:
postawa mamy
monopol wiec możemy lać na robote
bo i tak kupią" jest "troche" nie fair ??
Cenzura na forum kiedy wytyka im sie kłamstwa ??Cytat:
Te same bugi ciągnące sie od Rome Total War ?
Wypinanie sie na fanów którzy chcą pomóc ( poczytaj sobie o korzeniach EB ) ?
Stały spadek jakości ich gier ?
Utrudnianie życia moderom jak tylko sie da ??
Przywidziało mi sie czy naprawde jest coś nie halo w ich postępowaniu ?
Ot i spadłem z krzesła ze śmiechu ;)Cytat:
KONAMI nie leje na PESA? Przecież PES od lat jest o kilka klas gorsza od FIFY i nawet nie ma startu.
A oprócz tych bugów ma jeszcze kupe coraz to nowych funkcji i rzeczy w każdej odsłonie, coraz to dojrzalsze tematy porusza, coraz lepsze fabuły, coraz więcej róznych smaczków, ciekawych rzeczy itp itd.Cytat:
GTA to też siedlisko bugów.
Poza tym ciekaw jestem co niby jest tą konkurencją dla GTA ?
A kto w ogóle mówi o perfekcji ??Cytat:
do perfekcji jest im bardzo daleko.
Nie wiem skąd ci sie ta perfekcja wzieła człowieku.
Pytam jeszcze raz, zamierzasz kupować Rome 2?
No tak, nawet nie jesteś stanie powiedzieć dlaczego cię to tak śmieszy
A jakie to niby nowe funkcje w GTA? W czym tak bardzo różni się GTA IV od GTA III albo San Andreas? Grałem w nie i naprawdę nie wiem co masz na myśli?
Wspominam o prefekcji, bo czepiasz się bzdur u nowych TW i jednocześnie kompletnie bagatelizujesz to samo u innych gier.
Pewnie po dużej ilości bezsensownych DLC i po słabych wykonaniach ich gier? :DCytat:
Ich DLC mało wprowadzają a jest ich od c***a... Paradox nie blokuje frakcji na swoje gry.... (co w sumie w takich grach jakie robi paradox było by idiotyzmem, chociaż Arabów w CK2 zablokowali.... ) i ich DLC coś przydatnego wprowadzają....
Cytat:
Zamieszczone przez Canaris
Jaki spadem jak poza Empire TW w wersji bez modów są coraz lepsze, zwłaszcza świetny FOTS?
CA życia moderom nie utrudnia, po prostu silnik się zmienił i jest znacznie bardziej skomplikowany. Kiedyś też można było banalnie modyfikować auta, a teraz przez różne nowinki jednak bez porządnego warsztatu i umiejętności za wiele nie zdziałasz. Kodu gry wypuścić przecież nie mogą, bo wiele firm by na tym skorzystało.