Dobry sprawdzian dla naszych, ale nie oczekuję tu zbyt wiele, pewnie będzie 1-1, jak nie zwycięstwo Kamerunu.
Wersja do druku
Dobry sprawdzian dla naszych, ale nie oczekuję tu zbyt wiele, pewnie będzie 1-1, jak nie zwycięstwo Kamerunu.
remis to chyba drugie imię Polski. Obstawiam przegraną 2-1 albo 3-1 ewentualnie do 0...jeśli oczywiście Kamerunowi będzie się chciało grać
Ja też uważam że remis to szczyt naszych możliwości. A dlaczego nie ma Jelenia w sładzie? Podobno już strzela we Francji?
Trzeba bys masochista lub niewidomym zeby moc ogladac pilke nozna w wykonaniu Polakow!
Kamerun bez trenera posunal Polske i nawet nie beknal :lol: po przetrawieniu bialo-czerwonych drewniakow ;) Zas najlepsze w tym wszystkim jest to ze "Nasze" primadonny wezma jeszcze kase za bycie statystami w dzisiejszym pokazie niemocy,rozpaczy oraz antyfootballu w swoim wykonaniu :?
P.S.Ile bylo rzutow roznych dla orlow(kiwi nielotow raczej ;) ) :?:
P.P.S.Smuda dwa mecze=9 bramek w plecy :shock:
P.P.P.S.Janas wroc... :!:
P.P.P.P.S.Moze nalezy postawic krzyze na wszystkich polskich boiskach...i bedzie spokoj ;)
P.P.P.P.P.S.666 dni do Euro2012 :mrgreen: :!:
Ale przecież Smuda dopiero ich ustawia!...
Ale przecież wynik nie jest w takich meczach priorytetem!...
Typowa śpiewka komentatorów, ktoś ma coś jeszcze? :P
Dla mnie mecz calkiem niezly. Polacy tym razem nie podupadli na duchu jak w meczu z Hiszpanami i pare ladnych akcji do konca spotkanie stworzyli.
Jakbym slyszal Piechniczka z jego bzdurnymi textami o rzutach roznych po przegranym meczu :lol: :!:
Ja tam kibicowałem Kamerunowi, to był w końcu jeden z ostatnich meczy S. Eto, po za tym mieli fatalnego trenera na mistrzostwach, który zaprowadził ich na dno w tym turnieju, więc ten mecz może ich trochę odbudował. Co do naszej reprezentacji to bojkotuję tych para piłkarzy. Uważam Smudę za solidnego trenera, mądrego i innowacyjnego taktycznie.
Też uważam, że niezły mecz, wynik fatalny, ale cóż. Ciągnęli do przodu nawet przy 3 bramach w plecy, wiadomo, że a to poprzeczka, to noga bramkarza, różnie bywa. Propsuje koncepcję Smudy, ale jeszcze dużo pracy. A gadka o antyfootbolu :roll:
Akcje ładne, po prostu by nie możemy trafić !@#$%^ Ten strzał Murawskiego, Strzały kilometrowe Kowalskiego. Mogliśmy dostać 3 karne nawet. Mógłbym tu dawać milion takich przykładów jak nie trafialiśmy w bramke nawet, a oni bez patrzenia na piłkę nam strzelali. Przy rzutach rożnych u Kamerunu 5 w polu karnym, a u nas 1...Teraz wiadomo, ze musimy się nastawić na takie mecze bo mamy najsilniejszy chyba skład z możliwych. Można tylko dłubać nad wywaleniem Kowalskiego, Wstawienie Kuszczaka za Fabiańskiego i wstawienie Piszczka z Jeleniem. Poza tym Lewy może już iść do Niemców, a Jeleń do Francji bo tutaj i tak nie mają z kim grac