Cytat:
Ignoruj argumenty. Mów, że nikt nie ma argumentów.
Wrzucanie obrazków Ci nie pomoże, sry. Możesz sobie mieć jakieś subiektywne odczucia ale argumentów po prostu nie masz.
Cytat:
Ja nie chce udowadniać tego czy homo jest zaburzeniem czy nie. Już napisałem - jeśli nie jest to nie mam z tym problemu. Tylko doczytałem się o tych badaniach poprzedzających wykreślenie homoseksualizmu z listy zaburzeń i budzą one wątpliwości. Jedyne co mi nie pasuje w twojej argumentacji to podcieranie się "nauką". Nauką, która jak widać jest manipulowana. Stąd nie może być traktowana jako wyznacznik czegokolwiek, ostateczne rozstrzygnięcie.
Zastrzeżenia budzą jedynie badani, które ten homoseksualizm wpisały na listę chorób. I owszem, jeśli mowa o zaburzeniach psychicznych to tylko na taką naukę można liczyć.
Ignorancja to jest po Twojej stronie. Jak cytujesz stronę, która mówi o TERAPII i leczeniu homo to sam sobie strzelasz samobója. Także serio, polecam nie wypowiadać się na tematy o których nie ma się pojęcia. Chyba że lubisz sie ośmieszać :)
Cytat:
Dopowiadasz sobie znowu co ci pasuje i widocznie nie znasz ruchu prawicowego. Chyba dokładasz do tego ruchu zwykłych mlodych chłopaków, którzy jeszcze niewiele wiedzą, ale rwą się do ratowania świata. Zalajkuj może na fb stronę Ruchu Narodowego. Może wtedy się dowiesz, że ich interesują o wiele poważniejsze sprawy niż związki homo. Przede wszystkim polityka wewnętrzna i zewnętrzna.
Ooo, ale ja bardzo dobrze znam RN i niestety mam tą wątpliwą przyjemność znać wielu jego sympatyków.
Cytat:
Nie kwestionuję tego, że nie jeden homoseksualista oddał życie za Polskę. Tylko dziś jest trochę inaczej. Wielu z tych, którzy sympatyzują z lewą stroną (niekoniecznie homosie) plują na historię Polski. Widać to na fb gołym okiem. Lewą stronę widać w Gazecie Wyborczej (ogólnie w "polskich" mediach), która opluwa co rusz Ruch Narodowy. Fałszywe oskarżenia, podłożeni prowokatorzy przez państwo. To wszystko wyszło. Nie dziw się, że wielu prawicowców nie znosi lewaków przez te kłamstwa. Jest i będzie głęboka niechęć do tej strony. Jest to oczywiscie odwzajemnione uczucie więc nie ma co płakać.
XD hahah, to my tu na forum śmiejemy się z tych wszystkich "prowokacji policji" a Ty tak całkiem serio wyjeżdżasz z takim tematem? :D Błagam, litości! Na razie to nic nie wyszło i RN tylko się ośmiesza takimi teoriami.
Cytat:
Nie mówię, że ty czytasz GW czy inne szmatławce lisowskie, ale to śmieszne jak często takie komentarze wrzucają ludzie, którzy czytają te kłamliwe dzienniki, które szydzą z prawdziwych i nieznanych bohaterów. Jak takim "Polakom" ufać?
Ah. Jeszcze jedno. Mówiąc o polskiej prawicy chyba nie masz na myśli PiS? Chyba padłbym na ryj ze śmiechu.
http://prostozmostu.net/dziejesie/sy...uszcz-niewinny
Tobie chyba wstyd za kiboli, którzy tak a nie inaczej okazują swój patriotyzm. Ani to patriotyzm ani to prawica lecz zwykli huligani. Ja natomiast wkurw*** się, bo widocznie tacy ludzie jak ty i pokolenie ikea czy tam ajfonów nie wie czym tak naprawdę jest prawica.
No pojechało onetem ostro :) Nie, nie czytuje ale też nie spotkałem się z jakimś opluwaniem. Chodzi mi o jakieś głośne artykuły opluwające Polskę itd. Tyle słyszałem - nigdy nie widziałem. Jak z Yeti. Owszem, jednostki się znajdą, ale przypisywanie ich do GW jest raczej nietrafione.
Cytat:
Ta. Obecny rząd wspiera Ukrainę. Ukraina, która obecnie gloryfikuje Banderę. Mordercę Polaków. Ruch Narodowy by tego nie zrobił. Powinniśmy dbać o własne interesy, a nie machać kijkiem przed nosem Rosji chowając się za wujkiem Samem. Nawet czeski prezydent wie lepiej od naszych polityków.
"Po pierwsze, czy znacie rozkaz Bandery: »Zabijcie każdego Polaka między szesnastym a sześćdziesiątym rokiem życia?" Jeśli nie znacie, nie jesteście Ukraińcami. A jeżeli znacie, to czy się z nim zgadzacie, czy nie?" Jeżeli się zgadzacie, tu kończy się nasza dyskusja".
Przykładów można mnożyć, ale nie jest to na temat. To obecnym rządzącym brakuje oleju w głowie.
To jest akurat związanie z głupotą rządu a nie podziałem na prawice czy lewice. Inna sprawa, że, na szczęscie, prawica nigdy nie dojdzie do władzy :)
Cytat:
Nie uważam. Kompletnie obala twoją tezę jakoby homoseksualizm (a raczej adopcja przez parę homoseksualną) NIKOMU nie wyrządził krzywdy. Ilu jest jeszcze takich ludzi? Trochę słabe, nie uważasz?
A ile adopcji przez pary hetero wyrządziło krzywdę? Podpowiem Ci, że znajdzie sie mnóstwo. Od zaniedbań, bo kiepską opiekę, brak miłości. To jest często spotykane i między innymi dlatego tak ciężko o adopcję. I co teraz?
Cytat:
Bycie rudym to cecha. Bycie homo czy heter to natura człowieka (zaznaczam, że nie posługuję się żadną naukową terminologią tylko własnym słownikiem). Człowiek jakoś naturalnie jest stworzony do niechęci wobec odmiennej natury. Nikt nigdy mi nie mówił żeby nie zgadzać się na coś takiego jak adopcja przez pary homoseksualne, a mimo to czuję, że tak powinienem myśleć.
Ale bełkot, mało co zrozumiałem. "Człowiek jakoś naturalnie jest stworzony do niechęci wobec odmiennej natury." Można po polsku? W sensie, że jak ja z natury jestem spokojny, a moja narzeczona jest z natury odmienna to powinienem czuć do niej niechęć? Skoro tak łatwo łapiesz co mówi RN i "polska prawica", bez refleksji, to wątpliwie brzmią słowa: "Nikt nigdy mi nie mówił żeby nie zgadzać się na coś takiego jak adopcja przez pary homoseksualne, a mimo to czuję, że tak powinienem myśleć.". Inaczej mówiąc, skoro popierasz bez refleksyjnie RN to nie będziesz za adopcją bo oni Ci tak wmówili :)
Poza tym rudy kolor warunkowany jest przez kombinację genów, tak samo jak homoseksualizm. Więc nie wiem, czemu tutaj rozgraniczasz.
Cytat:
Zresztą...po co się wysilać się na dyskusje z tobą. Po raz kolejny zignorowałeś coś w dyskusji. Tamto troll, tamto teoria spiskowa. W obu przypadkach mylisz się. Ani to troll ani to teoria spiskowa.
Nic nie zignorowałem. Dałeś czadu z:
1) stroną anty homo tworzoną przez ludzi nie mających pojęcia o homoseksualizmie. Mamy tam na przykład terapię i możliwości LECZENIA homoseksualizmu.
2) te prowokacje wobec RN, jeszcze mówiąc że wszystko "wyszło" XD
3) spisek homo-żydo-masonów rządzący światem ;) To jest zbyt śmieszne na film klasy B. No ale wiadomo, ukartowane. Jak w Irlandii głosowano to też pewnie sfałszowano głosowanie. Prawica to ma jednak ból dupy o wszystko.
Tu mi się taka wesoła historyjka przypomniała. Znajomy, stary skinhead a obecnie przedstawiciel "polskiej prawicy" i żołnierzy wyklętych, mieszkał rok w Islandii. Żyło mu się dobrze, ludzie byli mili, kasę zarabiał dobrą, pozwiedział i w ogóle. Ale jak wrócił to miał gigantyczny ból dupy o to, że homo się tam panoszą. No szok! Aż trudno uwierzyć, że obywatele tego kraju podejmują WŁASNE decyzje i, co gorsza, mogą być jednym z najszczęśliwszych i najlepszych do życia, krajów w Europie a pewnie i na świece. No jak to tak? I Ty właśnie zachowujesz się podobnie.
Cytat:
Proszę, nie odpisuj na ten post. Nie dojdziemy do kompromisu. Zachowaj swoją ignorancję dla siebie.
Ignorancję to pokazujesz w każdym swoim poście :) Ja będę odpowiadał, w końcu to forum, szczególnie że ty zacząłeś. Także jak chcesz, to możesz zaprzestać tego pokazu ignorancji, wtedy będziesz miał 100% pewności, że ja nie będę wyprostowywać Twoich niezliczonych błedów.