Biorąc pod uwagę jego rzekomy powrót (turę zrobił jakąś, ale brak generalnych wyjaśnień) to chyba nie takie "niestety". ;)
Wersja do druku
Biorąc pod uwagę jego rzekomy powrót (turę zrobił jakąś, ale brak generalnych wyjaśnień) to chyba nie takie "niestety". ;)
Brać to Bizancjum w MKO30! Gram Kijowem i stwierdzam że sytuacja jest jak najbardziej do wygrania :D No proszę was, parę tur temu Kijów był największym zadupiem, najmniejszy dochód itd.
Wystarczy tylko wygrać wojnę z Polską (formalność), zreorganizować się, postawiać parę budynków (polecam kapliczki :D) i jazda
Witam
Chciałbym dołączyć do jakiejś kompani online, najlepiej takiej co startuje ale do trwającej również chętnie.
Nigdzie niestety nie mogę znaleźć żadnych konkretów a przejrzałem forum wzdłuż i wszerz szukając jakiejś kampanii co startuje bądź konkretnej informacji gdzie można się dopisać a od jakiegoś czasu bardzo bym chciał spróbować swych sił w kampanii z wami.
Nie moge również znaleźć skąd ściągnąć WWmwE Gdyby ktoś miał aktualnego linka byłbym wdzięczny :)
Pozdrawiam i prosze o szybką odpowiedź gdyż nie moge sie już doczekać :evil:
Mko33 wolny Kijów, chyba w dobrej sytuacji, ale nie orientuję się, bo gram Anglią ;) Akurat tura Kijowa, więc możesz przejąć frakcję i od razu zrobić. Po hasło musisz napisać do ProNooba. Potem załóż ambasadę w dziale mko33 i w temacie kolejka jest sejw do ściągnięcia. Jak zrobisz turę, to wrzucasz do tego tematu zapis dla innej frakcji.
Mko30- Bizancjum. Sytuacja dobra, przewaga w wojnie z Polską (dwie silne armie przeciw 1,5 średnim), która ma jeszcze dwóch innych wrogów, protektorat nad Wenecją, niezagrożona właściwie z żadnej strony prócz wschodu, bo tam kończy się pon z Turcją. Ale to trzeba się dogadać z Zacharem, który tą Turcją gra. Tura też akurat stoi na Bizancjum, więc też możesz od razu zrobić. Hasło ma adi.
Bardzo fajnie jeśli przejmiesz obie frakcje, to obie kampanie ruszą.
A i dobrze by było, jakbyś podał swoje gg w profilu (a jak nie masz, to założył). To znacznie ułatwia komunikację.
Wolna (chyba) jest też Hiszpania w WKO 33, bo gracz się nie odzywa. Dobra sytuacja, pokój ze wszystkimi sąsiadami, wojna tylko ze Szkocją.
Właśnie jest tura Hiszpanii.
Bizancjum też chyba wolne. Destroyer zniknął na dużo dłużej niż zapowiadał.
Z chęcią przejąłbym Bizancjum w mko 30, Kijów w mko 33, Hiszpanie w WKO 33 .
Jakich potrzebuje wersji modow do poszczególnych kampani?
I czy dałby ktoś linka do WWmwE . Bylbym bardzo wdzięczny.
Wszędzie ta sama wersja moda - chyba 2.02b z tego co pamiętam. Ostatnio w którymś temacie był podany link do ściągnięcia.
Na razie Maryniasz robi za Bizancjum bo ma z nim sojusz. Nie chcę się wtrącać, niech Maryniasz znajdzie sam jakiegoś następcę frakcji.Cytat:
Bizancjum też chyba wolne.
No przecie masz z dziesięć postów wyżej.Cytat:
Zamieszczone przez PainLord
Było dokładnie tak jak mówiłeś.Cytat:
Zamieszczone przez Mefisto7
Wybacz.
Tak więc dalej jestem chętny przejąć jakiekolwiek państwo gdziekolwiek!