Zdaje się, że hasło do Węgier powinien mieć jeszcze Sayeer (był tutaj MG i miał hasło Węgier).
Wersja do druku
Zdaje się, że hasło do Węgier powinien mieć jeszcze Sayeer (był tutaj MG i miał hasło Węgier).
Nie zaglądałem tu już od bardzo dawna. Byłem przekonany, że ta kampania już nie ruszy, Dostałem informacje na pocztę o wiadomości od Domena to i jestem. Komu przekazać hasło?
A nie chcesz grać dalej :?: Sam pisałeś, że robienie tury tutaj nie zajmuje dużo czasu.Cytat:
Zamieszczone przez Nihilus
Jeśli nie chcesz grać dalej, to przekaż może któremuś z sojuszników (np. Zacharowi albo Maryniaszowi).
Ale fajnie by było, gdybyś został. Nie masz już problemów technicznych z Medkiem :?:
Co prawda komputer już sobie nowy sprawiłem ale nie mam pojęcia gdzie posiałem Medievala z dodatkami. Pożyczyłem komuś i przepadł na razie. Zresztą jak sam pisałeś to frakcja zombie. Ktokolwiek oprócz Domena (nie dam, choćby mnie końmi ciągnęli :D ) by przeklikał?
Tak pisałem ale pewności nie mam, bo nie znam dokładnej sytuacji tej frakcji (wiem tylko tyle, ile widzą moi szpiedzy :P).Cytat:
Zamieszczone przez Nihilus
Po głębszym zastanowieniu nad sytuacją wydaje mi się, że póki co Twoje jedyne miasto jest bezpieczne, bo osłania je Dania z każdej strony.
Doszedłem do tego wniosku, gdy zastanawiałem się, czy będzie można to miasto "ugryźć" w ciągu kilku najbliższych tur. Wniosek - raczej nie. :)
Tak więc z pomocą sojuszników może byłbyś w stanie odbudować swoje państwo :?: Nadzieja umiera ostatnia. ;)
Kto zrobi lub przeklika Bułgarię :?: Mnil mi odpisał na GG, że MG ma hasło. Ale kto tu jest MG :?:
Zwiastun dostałeś od Mnila hasło do Bułgarii :?: