Właśnie nie, taki plan że w każdym mieście stawiam bibliotekę/gaj druidów aby osiągnąć przewagę nad przeciwnikami.
Wersja do druku
Właśnie nie, taki plan że w każdym mieście stawiam bibliotekę/gaj druidów aby osiągnąć przewagę nad przeciwnikami.
Jestem zwolennikiem optymalizacji zysków, ład budujesz na amfiteatrach czy walkach gladiatorów itd. Na wyższych poziomach trzeba jednak dbać o przyzwoite dochody. ;)
Szczerze? Na nic Ci ta przewaga, ponieważ w technologiach wojskowych wystarczą średniej klasy jednostki, by spokojnie skończyć grę. Potem przerzucasz się na cywilne i je sobie spokojnie badasz, a i bez nich sobie poradzisz.
Jak przywrócić tradycję nowo powstałego Legionu? Bo nigdzie nie mogę znaleźć żadnej opcji przywróć ani nic :/ Jakieś warunki musze spełnić żeby móc przywrócić tradycje jakiegoś już nie istniejąćego legionu?
Otwierasz okno rekrutacji, klikasz przywróć tradycje i wybierasz interesujące cię armie.
Ktoś kiedyś (tak, wiem jak to brzmi) pisał, że przywrócona armia nie będzie miała tego samego poziomu co przed zniszczenie, czyli obniża się ilość posiadanego przez nią doświadczenia.
Czy tylko dla mnie skorpiony są bezużyteczne? Zwłaszcza że zazwyczaj następują PO balistach;;
Nie tylko ;)
Nie tylko dla Ciebie:D. Ogólnie to wszystkie machiny, poza podstawowymi balistami, są wyjątkowo nieopłacalne i zazwyczaj bezużyteczne.
To po cholerę one występują, z tego co pamiętam to i w rome1 onagiery i skorpiony były bezużyteczne.
Czy ja wiem? W Rome 1 onagery robiły różnicę, zwłaszcza przy oblężeniach albo przy polowaniu na rydwany/słonie/jazdę/generała wroga.