Wyrocznia przemówiła http://sport.interia.pl/raport/reprezen ... de,1517810 .
Wersja do druku
Wyrocznia przemówiła http://sport.interia.pl/raport/reprezen ... de,1517810 .
No i gitara . Gosciu ma 100% racji, jednak i tak to oleją
Tak Jan Tomaszewski zawsze ma rację, mędrców to my w kraju mamy 40mln. Fakt jest taki, ze na okrągło eksponuję nam swoimi populizmami, tak jeden znany piłkarz holenderski z lat 70. ;) Prawda jest tak, że nasz futbol cierpi na zapaść jeżeli chodzi piłkarzy coś na wzór dzisiejszego problemu we Włoszech, tylko w większej skali...
Ty ze swoimi Dudkowymi teoriami juz przestan, teraz jeszcze z TomaszewskimCytat:
Zamieszczone przez OskarX
Jeśli sie zostawi wszystko tak jak teraz jest to będziemy ciagle przegrywać ,a ja nie wiem czy wy jestescie ślepi jak kilka razy polacy biegli to kamerunczycy nam zabierali piłkę, a jak oni biegli to mijali naszych i podawali czyli jak ten gościu powiedzial.
Tylko mnie sie wydaje, ze to nie problem z trenerami tylko z nasza "mysla szkoleniowa". No i oczywiscie, praca z mlodzieza, ktorej w Polsce jest malo i jest bardzo kiepska. Jakis czas temu czytalem artykul (nie pamietam gdzie), no i u nas trenuje sie "fizycznie", a nie trenuje sie techniki. Jesli rzeczywiscie tak jest, to niestety ale o grze na poziomie mozemy zapomniec.
No i wiadomo PZPN czyli lesne dziadki. Pozamykac w zakladach psychiatrycznych wszystkich z PZPN + Tomaszewskiego i paru innych czubkow, zeby czasem sie do koryta nie dostali. Poukladac wszystko, niech nas FIFA i UEFA wyklucza, zreszta i tak nigdzie nie gramy:P I jak to wszystko bedzie poukladane to wtedy bawic sie w zdobywanie Europy;)
Czyli tak naprawdę niczego u nas się nie trenuje :D Nasi piłkarze zdychają na boisku i nie mają techniki ;]Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
Święte słowa. Nasi biegali dwa razy wolniej, mieli dwa razy wolniejszy start do piłki i przegrywali pojedynki jeden na jeden. A tymczasem Ukraina remisuje z Hlandią.Cytat:
Zamieszczone przez Sam Fisher
Nasi piłkarze to wiecie czego nie mają? Chęci! Oni leją na tę reprezentację, oni mogli by biegać, ale im się po prostu nie chce. Zamiast wybiec na pozycję to jest to gra na zasadzie:
"Podam do tego, niech on się martwi co zrobić dalej." (może dlatego czasem tak dobrze wychodzi nam gra z pierwszej piłki. ;) )
Trafi się naszym mecz raz na rok, że zagrają dobrze, np. ostatni mecz z Grecją, z Serbią, czy kilka lat temu z Portugalią... Ja oglądam te mecze w nadziei, że będzie lepiej, ale prawda jest taka, że to pokolenie nie ma szans, aby cokolwiek osiągnąć...
Brakuje mi tylko do tej wypowiedzi Antoniego przy kominku :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Dragonit
Pare ladnych podan,kilka niezlych strzalow lub nieliczne skladne akcje...przestan sie tym podniecac ;) Wole zeby Polacy grali brzydko dla oczu ale skutecznie dla koncowego wyniku :!:Zaakceptuj fakt ze jestesmy kompletnie slabi zarowno na poziomach reprezentacji jak i rozgrywek klubowych.Extraklasa podobnie jak wiekszosc lig europejskich ruszyla w zeszlym tygodniu a bialo-czerwoni zdychali z wyczerpania na boisku(po za paroma wyjatkami) :!: Wiec sie pytam gdzie ta kondycja,szybkosc,ruchliwosc,dokladnosc podan ze o celnosci strzalow juz nie wspomne :shock:
Im sie naprawde nie chce grac bo nie maja juz zadnej konkurencji w Kadrze :!: Smuda praktycznie dokonal selekcji w Reprezentacji a ci ktorzy sie w niej znalezli maja wszystko i wszystkich gdzies bo nikt juz nie wskoczy na ich miejsca :!:
Grunt ze kase biora i tylko to sie dla nich liczy a to ze nazajutrz po kolejnym przegranym meczu wszyscy beda na nich psy wieszac w tv,necie,radiu i gazetach zwyczajnie im to zwisa bo juz do tego przywykli...