Ależ nie ma sprawy. ;) Proponowałbym, abyś będąc świeżym wziął najpierw jedną, MAX dwie kampanie. Wybierz sobie coś z tego co dopiero zostało zaproponowane jako do wzięcia.
Wersja do druku
Ależ nie ma sprawy. ;) Proponowałbym, abyś będąc świeżym wziął najpierw jedną, MAX dwie kampanie. Wybierz sobie coś z tego co dopiero zostało zaproponowane jako do wzięcia.
Wobec Tego moim pragnieniem byłoby objąć Panowanie nad półwyspem Iberyjskim!
No to Blackhand, jako MG WKO34, będzie miał dla ciebie hasło.
A to nie jest wolna w WKO 33?
Cholera. x) Pomyliło mi się. Hasło miał gracz - Profesor, tylko że on nie odpowiada... Kolejny byłby Seba - były MG, co też sobie poszedł. Może jeszcze ma hasło.
Jak ktokolwiek będzie mieć jakiekolwiek hasło do czegokolwiek to proszę mi wysłać :)
Wyjeżdżam na tydzień, ale pheh, i tak wszyscy spóźniają, to co mi tam. To nie jest ważne, aby się trzymać czasu. Wiecie, jak on mógł to i ja mogę.
(To tak apropo mojej renowacji duchowej :D)
No ale na poważnie (swoją drogą, zdałem sobie sprawę, w jak małej ilości KO ostatnio jestem :o ), tak to wygląda:
- WKO 30 - mam jakieś przeczucie że tura do mnie nie dojdzie,
- WKO 31 - gdyby świat zaczął się walić i tura do mnie doszła, to poprosiłem Maryniasza żeby zrobił,
- WKO 33 - do mojej kolejki jeszcze jakieś 10 państw, jak do mnie dojdzie przed powrotem to po takim wysiłku każdemu przyda się chwila odpoczynku, :D
- WKO 34 - wybaczcie panowie, raczej nic nie przeklikam, :(
- MKO 23 - właśnie zrobiłem turę, więc luzik.
O, wróżbito! Jak masz takie psioniczne uzdolnienia, to może hasło papy uda ci się wyciągnąć z otchłani piekieł? 8-)Cytat:
- WKO 30 - mam jakieś przeczucie że tura do mnie nie dojdzie,
Pewnie!
Niestety nie przeklikam, tury nie da się ściągnąć, wygasło. :(
viewtopic.php?f=337&t=7650&p=344127#p344127
A proszę bardzo.