Re: MEGASUBMOD (Wino+Mietek77+Aramegil+Araven+Kam2150)
Cytat:
Zamieszczone przez Araven
Piter. Należy grać inaczej, jak na normalnym Bellum. Podbijać pojedyńczo wyrównać finanse i kolejny podbój. W międzyczasie sojusze i szkolenie kupców.
Ai ma bonusy do sakiewki jak w oryginalnym Bellum, alenie sa to jakieś ogromne kwoty, na unicie Kam2150 to dobrze działa.
Wino a ta nowa muza to będzie patch czy cała Instalka? Chyba muza działa na savy?
Wino pliki do Instalki poszły na PW.
Ja uważam, że nowa Muza powinna być osobno. Wiele Osób ma poprzednią a nowe kawałki sobie dogra.
Araven ale ja mówiłem o grze z wywalonym bezsensownym bonusem 6000 co ture dla gracza.
Jaki bonus 6000 ? dla gracza ja nic takiego nie mam.
Nie wiem co tam pozmieniałeś sobie w plikach. Ja gram na tych z Megsubmoda II i dobry balans jest. A dochodów i skryptów w kwestii finansów nie zmieniałem.
Cytat:
Jaki bonus 6000 ? dla gracza ja nic takiego nie mam.
Nie wiem co tam pozmieniałeś sobie w plikach. Ja gram na tych z Megsubmoda II i dobry balans jest. A dochodów i skryptów w kwestii finansów nie zmieniałem.
A sakiewka króla to nie bonus?
To pisz właściwe nazwy. Używanie okreslenie bonus 6000 wskazuje na coś dodatkowego nie sakiewkę. W każdym modzie ona jest. I różna wysokość jej jest, przeważnie 150 do 3000 a nie 6000. Może jakiś mały kraj ma 6000.
Nie rozumiem o co ci chodzi. To było zawsze. Megasubmod IV tego nie zmieniał, ani żaden inny.
Cytat:
To pisz właściwe nazwy. Używanie okreslenie bonus 6000 wskazuje na coś dodatkowego nie sakiewkę. W każdym modzie ona jest. I różna wysokość jej jest, przeważnie 150 do 3000 a nie 6000. Może jakiś mały kraj ma 6000.
Nie rozumiem o co ci chodzi. To było zawsze. Megasubmod IV tego nie zmieniał, ani żaden inny.
Nie, w żadnym modzie nie ma tak wielkich sakiewek króla.
faction england, balanced stalin
ai_label default
denari 15500
denari_kings_purse 6796
Bonus- cała armia za darmo, a na oryginale kilka armii.
To zrób własnego wspaniałego moda chętnie zagram.
Piter chyba nie widziałeś ile kasy dostaje ai w SS i wielu innych modach, na VH między armiami ai ciężko agentem przejść tyle ich jest.
Ai musi mieć bonusy, bo gra byłaby banalna. Kwestia jak duże ma te bonusy. W Bellum są rozsądne.
Cytat:
Zamieszczone przez K A M 2150
Cytat:
Zamieszczone przez inquisitor
To u mnie się wielkie gunwo zrobiło, Francuzcy Rycerze konni kosztują poniżej 400 bizantów.
Wgram od nowa i sprawdze co i jak ale to po próbnych maturkach dopiero.
400 bizantów? Tyle na moich statach milicja jak już kosztuje ;D Coś faktycznie musiało się pokiełbasić u Ciebie.
Podrzuc mi Twoje pliki to w piątek albo w sobote je zainstaluje i trochę pogram.
Lubie placki
Cytat:
To zrób własnego wspaniałego moda chętnie zagram.
Piter chyba nie widziałeś ile kasy dostaje ai w SS i wielu innych modach, na VH między armiami ai ciężko agentem przejść tyle ich jest.
Ai musi mieć bonusy, bo gra byłaby banalna. Kwestia jak duże ma te bonusy. W Bellum są rozsądne.
Araven, wyprowadzasz mnie z równowagi. PRzecież cały czas piszemy o sakiewce króla, którą otrzymuje gracz i komputer, a nie tylko komputer.
Sobie pozmieniaj co chcesz i nie pisz nic nie wnoszących postów z prywatnymi opiniami, w stylu nie lubię bonusów.
Postaram się na dniach zrobić instalkę. Jednak nowa muza się do niej nie załapie, dodam ją później.
A czemu Jihady były zablokowane? Zabugowane były czy czemu Mietek zablokował?