-
ja też niedawno pobrałem moda i o ile z kozakami mi poszło dość łatwo i przyjemnie (po pokananiu ich nie ma żadnej hordy) to z tatarami się strasznie męczę ale to chyba dobrze :D
z ruskimi się nie da w ogole walczyc bo mnie ciągle wywala do pulpitu a to chyba nie dobrze :(
w RON nie można walczyć piechotą węgierską i petyhorcami bo też automatycznie wywala :confused:
edit: jazdą kozacką też nie można walczyć
-
Ja w ogóle kampanii włączyć nie mogę, a co dopiero testować czy przy jakiś jednostkach wywala :/
-
Coś pewnie źle zainstalowałeś. Bo kampania na pewno działa.
-
Wypakowałem wszystko do Medieval/mods jak należy, wszystko mi działa oprócz kampanii, spróbuje jeszcze reinstalować medievala, może to pomoże :/
-
-
Już nie ważne, zmniejszyłem ustawienia graficzne na minimum i działa :D Tylko w Polsce coś z kasą słabo :/
-
Mam wielką i szczerą nadzieję , że mod będzie się bardzo dobrze rozwijał. XVII wiek to mój ulubiony okres historyczny więc w oczekiwaniu na Kozaków 3 ( Bożeeee jak długo...) chętnie pogram w ten świetny dodatek i liczę , że z czasem przegoni on ,,Ogniem i Mieczem".
-
-
Jedyne co się mi rzuca w oczy, to niestety jednostki, które w porównaniu do tych z OiM 2 wyglądają blado. Nie wiem jak się Rosjanom udało przenieść tekstury z Mount&Blade, ale to chyba najlepiej wyglądające jednostki jeżeli chodzi o mody do Medievala 2.
-
Podpinam się pod słowa Wonsza, rooster Anglików na początku to bieda, możecie dodać jednostki z moda o angielskiej wojnie domowej do nich ?