W takim razie po hasło do Bizancjum napisz do adiego, a po hasło do Kijowa do ProNooba, jak dostaniesz hasła, to możesz od razu robić turę.Cytat:
Zamieszczone przez PainLord
Wersja do druku
Przejąłem Maurów w WKO 34 i Kijów w mko 33
Jakby bylo jeszcze coś do oddania to chętnie przyjme :)
A Hiszpanii w wko33 nie? ;)
Nie zapalaj się tak. Pomalutku.
Mefisto , czy ty mówisz że Hiszpania jest wolna ? Bo jak tak to chętnie przejmę .
haslo do mko30 biz dalem juz medrcowi ktory byl pierwszy, ale tury nie zrobil juz od 4/5 dni. dalem tez markusowi ale chyba on gra kims tam. Wiec PainLord tobie tez dac haslo(dziwne to pw od ciebie jakbym tu nie wszedl to nie wiedzialbym o jakie panstwo ci chodzi)?
Włąśnie Hiszpani jeszcze nie ale chetnie bym zgarną :)
Jak chce ktoś to niech bierze to biz w mko30 sory ,ale ja się peniam grać tym państwem.Boję się ,że je po prostu spartole,nie mam doświadczenia do grania takim państwem sorki.
Tak więc niech Hiszpanię w WKO33 weźmie Pepryk, który nie ma chyba nawet ani jednej KO.
Maurów w WKO34 i Kijów w MKO33 niech bierze PainLord. Dwie KO na początek kariery i obycie z rozgrywką powinny być na razie ok. ;)
A Bizancjum w MKO30 WEZMĘ JA! Ale dajcie mi czas do końca czwartku. I poproszę zainteresowanych o udzielenie mi stosownych informacji dotyczących stanu faktycznego tej kampanii. Mapa Seby z tury siódmej chyba nie do końca odpowiada realiom. ^^
Order must sein.
@Mędrzec: Decyzja godna nazwy autora.
Mefisto proszę nie baw się językiem niemieckim :lol:
Ordnung muss sein ;)
Dokładnie. Porządek musi być, a nie jakiś tam Deutsche Wirtschaft. :mrgreen: