Re: Frakcje w TW:R2 - dyskusja - Preview nr 9: Pontus [Free-
Ciesze się że naci na starcie będzie więcej.
Uważam że zapowiedzenie udostępniania nacji jako dlc jeszcze przed premierą podstawki za dziwne. Cokolwiek podejrzane.
Nie było by problemu jak by dodawali je już po wydaniu gry, do potrzymania zainteresowania produktem.
Gdyby wydali te DLC po premierze gry to by nie mogły być darmowe w pre-orderze... jak już mogli poinformować o tych DLC krótko przed wydaniem gry :) Ale pewnie dali już teraz żeby ludzie którzy chcieli poczekać aż gra stanieje zbierali kase na gre do kupna w pre-orderze :)
Cytat:
Zamieszczone przez kuroi
Chwila... Co?! Maj? Gdzie? Gdzie pisali, że wydają w maju, bo chyba coś opuściłem.
Jeśli faktycznie chcą wydać w maju i są jeszcze na poziomie tej bitwy Teutoburskiej, to świeć Panie nad ich duszami...
Tak, jestem tylko sprzedawcą więc mogę wam podać tylko takie informacje jakie są mi dostępne od hurtowni. Jak sami wiecie Hurtownie mimo dużej rozdmuchanej nazwy jeżeli chodzi o gry nie są to wielkie budynki z mnóstwem magazynów, są to czasami i wynajęte mieszkania więc producent musi się określić co do daty premiery przed tym jak poda ją do głównej wiadomości. To działa w ten sposób - ja jako sklep dostaję ją 3 dni przed premierą oficjalną by nie było sytuacji iż po prostu dochodzi coś w dniu premiery i ludzie stoją w kolejce i czekają. Mam oczywiście nadzieję że premiera nowej gry z serii Total War ściągnie do mojego sklepu wiele osób, iż mam zamiar zrobić tego dnia możliwą prezentację możliwości gry itp. Muszę jakoś sprzedać produkt a na razie zastanawiam się czy nie zamówić tylko 10 sztuk na premierę :evil:
Cytat:
Zamieszczone przez MichalKruk
Gdyby wydali te DLC po premierze gry to by nie mogły być darmowe w pre-orderze... jak już mogli poinformować o tych DLC krótko przed wydaniem gry :) Ale pewnie dali już teraz żeby ludzie którzy chcieli poczekać aż gra stanieje zbierali kase na gre do kupna w pre-orderze :)
Przecież to Free-LC będzie darmowe nie tylko w preorderze. :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez adriankowaty
Które ma celu pozyskać jak największą liczbę frajerów, którzy kupią preorder.
Cytat:
Zamieszczone przez MichalKruk
Jak to jest, że człowiek się produkuje i po pięć razy pisze, że Pont będzie dostępny NIEZALEŻNIE OD TEGO, KIEDY KUPISZ GRĘ, a część dalej wałkuje jak mantrę bzdury zdementowane ze trzy strony temu...
Przynajmniej "Curia.." żyje i coś się dzieje :lol: .....
Cytat:
Zamieszczone przez Grogmir
Jak to jest, że człowiek się produkuje i po pięć razy pisze, że Pont będzie dostępny NIEZALEŻNIE OD TEGO, KIEDY KUPISZ GRĘ, a część dalej wałkuje jak mantrę bzdury zdementowane ze trzy strony temu...
No wiesz ja słyszałem że w pre-orderze i przez pewnien okres czasowy będzie dostępne to DLC za darmo.... :mrgreen:
A później (miesiąc po premierze?) już jako normalne płatne... Albo coś pokręciłem :oops:
Bo tak to sobie ktoś ubzdurał i napisał, a niektórzy przyjęli to jako informację oficjalną :)
A to zwracam honor :)
Czyli zawsze będzie można pobrać to DLC za free... A nie mogli by bez pośrednio w podstawe wrzucić? o.O
Pozostałe frakcje są już gotowe i poddawane betatestom, a Pont nie i będzie dorobiony później, dlatego dorzucą go przez Steama już po wytłoczeniu podstawowej wersji gry.