Nie były zabugowane, Mietek77 zablokował. W sumie miał sporo racji ale jak są krucjaty to i jihady być muszą.
Ostatnie prawdziwe jihady były grubo pzred rokiem 1000. Wojny Arabów z Bizancjum.
I bitwa Karola Młota z Arabami.
Wersja do druku
Nie były zabugowane, Mietek77 zablokował. W sumie miał sporo racji ale jak są krucjaty to i jihady być muszą.
Ostatnie prawdziwe jihady były grubo pzred rokiem 1000. Wojny Arabów z Bizancjum.
I bitwa Karola Młota z Arabami.
Hellvard:
Źle się wyraziłem, chodzi mi o nie pisanie tekstów w stylu po co bonusy? Są konieczne dla balansu i tyle. A opinie, ze należy je wywalić są owszem prywatne, i każdy ma do nich prawo. Ale cały Medieval na tym stoi i w tym sensie chodzi mi o nie wyrażanie takich opinii. Bo nic nie wnoszą i nie będą zrealizowane w Megasubmodzie (czyli żadne bonusy, a już napewno sakiewka króla zmieniane nie będą). Każdy sobie może zmieniać u siebie do woli.
Ja tylko dodam, że sam skryptowałem już bonusy dla AI w innym modzie i bynajmniej nie uważałem, że są niepotrzebne ani, że trzeba je usunąć ;)
No to teraz wszystko jasne, mości Super Aravenie.Cytat:
Zamieszczone przez Araven
Koniec tego dobrego, dość spamu. Posty nie związane z tematem będę usuwał.
Nie był to offtop, chciałem tylko dać do zrozumienia, że teraz dobrze wyłożyłeś swoje zdanie na temat sakiewek króla ;). A wracając do tematu, macie jeszcze jakieś większe plany co do rozwoju submoda, typu nowe jednostki itp. czy raczej już tylko jakieś drobne poprawki?
Panowie co to ma być ? Ogarnijcie się i przestańcie pisać o plackach i pani Krysi z wawrzyniaka :!: Jakiś człowiek który pierwszy raz tutaj wejdzie zobaczy to i się nie zarejestuje bo oceni to forum po takich nic nie wnoszących pierdołach. Ten emotikon pokazuje co powinno się zrobić z waszymi postami
http://imageshack.com/a/img854/3950/4l7.gif
Słusznie usunąłem kilka postów. Może usunę coś jeszcze.
Co do Megasubmoda to żadnych nowych jednostek nie będzie.
Witam. Na starcie - Przepraszam za offtop- Po rozwiazaniu problemu, rozmowe mozna usunac. Chociaż... może kiedyś pomóc innym graczom.
PROBLEM:
a mianowicie... po zainstalowaniu poprawnym Belllum Crucis oraz poprawnym zainstalowaniu MEGASUBMODA II, zacząłem instalować kolejno następny mod jakim jest muzyka by wino. Kolejny krok przebiegał bezproblemowo, a profesjonalizm samej instalki opisów i wszystko inne dalej nakręca mnie na waszego MEGASUBMODA oraz do gry w total war i... i w koncu pojawia się pierwszy error (w trakcie już instalowania muzyki by wino).
szczegóły:
Cytat:
error deleting "D:/gry/Medieval II Total War/mods/BellumCrucis6/data/sounds/extract_sounds.bat": permission denied
error deleting "D:/gry/Medieval II Total War/mods/BellumCrucis6/data/sounds/extract_sounds.bat": permission denied
while executing
"file delete -force $file"
(procedure "::InstallJammer::UninstallFile" line 2)
invoked from within
"::InstallJammer::UninstallFile $::conf(TMPFILE)"
(procedure "::InstallJammer::CleanupCancelledInstall" line 46)
invoked from within
"::InstallJammer::CleanupCancelledInstall"
(procedure "::InstallJammer::exit" line 42)
invoked from within
"::InstallJammer::exit"
(procedure "::InstallJammer::FinishEventHandler" line 7)
invoked from within
"::InstallJammer::FinishEventHandler .wizard"
(command bound to event)
Muzyka ma 541 811 KB po połączeniu obu partów masz tyle?
W spoilerze jest opis instalacji w temacie o Instalce.
Kilka razy instalowałem i nigdy problemu nie było.
Jaki system masz gdzie grę instalujesz? Na dysku systemowym?