Et tu Domenie ?
Wersja do druku
Et tu Domenie ?
Nie znasz się Pan, a buńczucznie wypowiadasz! :P
We Wrocławiu mamy swoisty żart słowny właśnie tak się przedstawiający. Ośmieszenie pruskiego drylu, porządku. I tak właśnie mówimy - "order" i "must". Dokładnie tak jak się czyta. (Prócz "sein")
Gwoli wyjaśnienia - dlaczego do czwartku z tym MKO30: Sesja. W czwartek egzamin, a jak wrócę to z przyjemnością i wolnością móc będę wziąć się za WYKON. ;)
Chciałbym wszystkim podziękować za wspólną zabawę ale nadszedł i na mnie czas.
Kończę swoją przygodę z kampaniami online
Hasła do:
Broken Crescent 18 - Bizancjum
wko31 - Dania
wko34- Litwa
mko23 - Mediolan
mko30 - Turcja
przekażę sojusznikom, do Turcji hasło wyślę Avasilowi
Jakby ktoś był zainteresowany to hasło mogę przekazać przez gg
Od dłuższego czasu miałem wrażenie, że zostałem "najpunktualniej" robiącym tury. Cierpliwość się moja wyczerpała, zapał przepadł a przyjemność z gry gdzieś się skończyła.
Bywajcie
Bywaj powodzenia w życiu.
Samo oddanie haseł nikogo wielce nie urządza, Zachar. Jeżeli nic cię nie pogania, to mógłbyś przynajmniej znaleźć zastępców. A tak to odchodzisz podobnie jak Marat. :?
Wolna jest Polska w mko30. Silne państwo! Wojna z Kijowem i Bizancjum.
wcale nie takie silne. Wojna jeszcze z Niemcami, skarbiec na dużym minusie. Lepiej znaleźć kogoś na Turcję, skoro Zachar zrezygnował. Turcja ma prawie pół mapy i jest najsilniejszym państwem w grze.
Polska w MKO 30 to tylko kwestia 2-3 tur aż zostanie wchłonięta przez Kijów i Bizancjum, wystarczy powiedzieć żeby Dania, sojusznik Polski wykonał te ostatnie tury.
Tak jak Matisek powiedział, Turcja ma znacznie większy priorytet
Mogę wziąć coś z MKO. Miałem nie brać, bo tym jak zostałem potraktowany w pewnej KO, ale skoro kolejna osoba odchodzi to wezmę Turcję z MK 30 i coś jeszcze.
Bez przesady, aż tak słabo nią nie gram ;)Cytat:
Zamieszczone przez Andzia
Zwiastunie możesz wziąć ostatnie wolne państwo w mko33- Gruzję. Akurat jej tura. Hasło ma ProNoob. Nie orientuję się w jakim Gruzja jest stanie, ale przypuszczam, że w dobrym.