Re: Frakcje w TW:R2 - dyskusja - Preview nr 9: Pontus [Free-
Głupota ;) ale ok, nie ma o co się kłócić póki to jest za darmo :) ......................................... :) Ale tak w sumie to jesteśmy idiotami bo kłócimy się o coś co od nas nie zależy... skoro dali nam Pont darmowo to o co w ogóle ta wojna i wielki offtop ? ;)
Na tym forum nie popieramy piractwa, a nawet je tępimy. Radzę nie wspominać o takich rzeczach w przyszłości.
-v
Cytat:
Przynajmniej "Curia.." żyje i coś się dzieje :lol: .....
No to fakt, kłótnie godne senatu rzymskiego :lol:
Tak dzieje się ;) Gra jeszcze nie wyszła a postów jest półtora tysiąca więcej niż z działu o shogunie :ugeek:
Potem po pierwszym "bumie" będą tylko tematy o problemach z grą i tyle :|
Wg mnie nie, ja bardzo chętnie będę dyskutował z innymi o ich rozważaniach dotyczących ROME2 poza samym początkiem ;)
Cytat:
Zamieszczone przez legoras
A jeśli chodzi o samo darmowe "DLC". W moim odczuciu jest to jedna wielka ściema której na celu ma być poprawienie im opinii graczy! - "patrzcie ludzie! jesteśmy wspaniali! dajemy wam za free DLC! kij że premiera za 6 miechów, już teraz dostaniecie DLC!"
Według mnie to bardziej sposób walki z piractwem.
Cytat:
Obawiam się iż Seleucydzi nie zostaną dodani poprzez swoje wielgachne gabaryty na mapie, jako grywalna frakcja.
Podejrzewam że będą dodani jako grywalna frakcja - w pierwszym płatnym DLC.
Cytat:
Obawiam się iż Seleucydzi nie zostaną dodani poprzez swoje wielgachne gabaryty na mapie, jako grywalna frakcja.
Podejrzewam że będą dodani jako grywalna frakcja - w pierwszym płatnym DLC.[/quote]
Za duży power na starcie, wg mnie bez szans.
Skoro Pont ma być darmowym dlc, a wszystkie frakcje (przynajmniej "wielka 8ka") są w jakimś stopniu osłabione/ograniczone w imię balansu (wielokrotnie wałkowane tutaj braki w prowincjach, być może inne), to może jedyną, potężną na starcie frakcją będą właśnie Seleucydzi? Historycznie wszystko się zgadza: ogromny, bogaty i z silną armią, zapewne pełen buntów i wrogów, będzie ciekawą frakcją...ale za pieniądze w dlc ;) Sądzę,że krótko po premierze gry wyjdzie info i dlc zostanie wydane. Pewnie wiedzą o tym,że kupi to wielu graczy (w tym ja, jeśli trzeba będzie :P ), a oni są łasi na kasę, i takiej sytuacji nie przepuszczą.
No właśnie o to chodzi! "Nie umiesz grać? Dostajesz wciry od sąsiadów? Znajomi stosują taktykę w bitwie MP? Kup DLC "Seleucydcki Koks" za jedyne 4,99 Euro i zmiażdż swoich wrogów w kampanii oraz przyjaciół w grze multiplayer masami podpakowanej falangi i katafaraktów!".
Świetny tytuł, podeślij im to :D Dobitnie przedstawiłeś ich logikę :D