Zamieszczone przez Earl
Słuchaj ale napisz, że nie rozumiesz pytania i tylko odpowiadasz zdawkowo i ogólnikowo i dalsza dyskusja nie ma najmniejszego sensu.
Kto uczy w szkole wfu (tj. mówisz orliki dla tych sekcji szkolnych)? gość co zarabia grosze i ma wyje...na drużynę i młodzież. Uważasz, ze taki ktoś co zarabia grosze i nikomu nie zależy na jego pracy przejmuje się tym, jak zajmuje się ta młodzieżą !? Zadaje pytania retoryczne, abyś się zorientował, że najważniejsze jest szkolenie, a nie pompowanie kasy na silę co według ciebie doprowadza do poprawy poziomu piłkarskiego. Jakby kasa decydowała, to Kuwejt byłby mistrzem świata :lol: Widzisz pytasz się mnie, czy ma siedzieć cieć na orlikach...Nie wiem, czy się śmiać czy płakać i widać jakie masz pojecie o trenerce i odpowiednim podejściu. Nie mam do ciebie pretensji, bo mieszkamy w kraju który jest kure...zapóźniony do reszty europy, a większość inteligencji już wyjechało i wyjeżdża za granice. słyszałeś kiedyś o szkółkach piłkarskich i trenerach młodzieżowym i czym jest wf na orlikach, a czym profesjonalne treningi z fachowym trenerem!? Holandia i Czechy maja 3 albo 4 razy mnie ludności i mimo olbrzymiej wyprzedaży rodzimych zawodników potrafią spokojnie kwalifikować się do LM czy LE. Wszystko dzięki szkoleniu i profesjonalnemu podejściu do sprawy.
p.s jak masz zapodawać zdawkowe i nic nie wnoszące odpowiedzi, to please zakończmy ten wywód ;)