Spójrz na to z innej strony. Możesz poczuć się jak rosyjski car i wysyłać swe mięso armatnie na pewną śmierć ;)
Wysłane z mojego LT26i przy użyciu Tapatalka
Wersja do druku
Spójrz na to z innej strony. Możesz poczuć się jak rosyjski car i wysyłać swe mięso armatnie na pewną śmierć ;)
na początku gry to jeszcze jak uderzyłem plebsem od flanki lub od tyłu we wroga to jeszcze potrafił cos tam ugrać ale teraz to tylko bydło na rzez wiec wielka prośba usuncie plebs a w zamian dajcie cos lepszego chociaz 1 jednostke roarii bedzie 100 razy lepsza niz kilka jednostek tego badziewnego plebsu ;)
na kiedy planowana jest wersja 0.9 ?
Chciałem zapytać się o submody do DEI.
1.Gdzie można znaleźć mod poprawiający krew w grze i czy działa on z DEI?
2. Bulldog units sa kompatybilne z DeI?
3. Jak oceniacie Sub mod guaranted major faction i czy można go używać z DeI?
1. Niestety nie wiem tego
2. Tak są kompatybilne.
3. Można uzywać, i jak narazie mi pomaga, Rzym nie ginie w 20 turach -.-
Ja póki co mam przesyt R2 i nie gram od kilku dni, może nowa wersje DeI ponownie przyciągnie mnie do antyku.
Zainteresowaliście mnie tym submodem - guaranted major faction. Może napiszecie w kilku słowach co zmieni w kampanii DeI i dacie link do pobrania ew. Steam, szukałem w warsztacie ale steamowa wyszukiwarka to jakieś kpiny są. Nie szukam submoda po necie po nie znam angielskiego i kilka razy narobiłem już sobie głupot z instalacjami.
http://forum.totalwar.org.pl/showthr...%B3wnych-nacji Na drugi raz dajesz w google i jedziesz:P.
I jak co wiadomo coś z wersją 0.9?
Chyba jeszcze potrwa zanim ją dopieszczą, to nawet lepiej bo pogoda piękna i maj się już kończy - szkoda.
Ja marzę o zmianie trybu rozbudowy, od interfejsu do systemu i ograniczeń. To co zrobili z rozbudową w Rome 2 to jakaś kpina żałosna jest. Jeżeli "się nie da" to może choć warto pościągać te absurdalne kary za brud i żywność w budynkach bardziej zaawansowanych. Hodowla bydła, uprawy itp nie odbywają się w mieście ale w prowincji, brud nie ma tutaj z miastem nic wspólnego. Dobrze wyglądało to w Szogunie 2, można było niszczyć strukturę gospodarczą i samemu mieć zniszczoną, dlaczego te BARANY to popsuły w Rome 2? Czasami mam wrażenie, że człowiek decyzyjny w najwyższym stopniu przy produkcji gry był kompletnym laikiem albo miał związane ręce - nie miał zakute w kajdanki.
Przepięknie wygląda mapka na podrasowanym komputerze - miasta, figurki armii, statki ... - majstersztyk. Nie podoba mi się mapka w kilu fragmentach i nie podoba mi się to, że prawie 50 jej procent jest martwe - po kiego czorta te zakazane ziemie pakowali w grę? - kompleks małego ...... - obszaru? :)
Edit:
http://www.youtube.com/watch?v=qfPzDfhvOvg
Tutaj budynki nie generują takich problemów.