Samsung galaxy s2 używany.
Wersja do druku
Samsung galaxy s2 używany.
Hmm... poszukałem trochę i wszystkie znalezione przeze mnie galaxy s2 w cenie poniżej 200zł były dosyć sfatygowane :/
Koniecznie musi byc komorka na bazie Androida?Osobiscie preferuje platforme Windowsa w smartach.Moim zdaniem po premierze 10ki zostawi konkurencje za soba.
Zależy mi na aplikacji YT (której z tego co wiem nie ma na Windowsa), bo telefonem wysyłam filmy. Jeszcze używam messengera, ale on nie jest mi aż tak niezbędny do życia :D
Na swoim Windows Phone mam 3 aplikacje powiazane z YT:do sciagania samej muzy,sciganaia filmikow oraz ogolna do wgladu na wlasne konto i generalnie zabijania czasu podczas stania w korkach.Nie orientuje sie jak wyglada sytuacja z aplikacjami na polskim rynku lecz na Zachodzie jest w czym wybierac.
http://www.windowsphone.com/en-gb/st...arch?q=youtube
http://www.windowsphone.com/pl-pl/st...0-00237de2db9e
W przypadku drugiego linku olej negatywne oceny gdyz mam ta aplikacje ponad rok i nie narzekam.
Mam taką rozkminę - jaki polecacie Internet LTE?
Potrzebny jest mi net do pracy w firmie. W lokalu nie ma gniazda (sądzę, że to nie problem, jeśli można podłączyć w tej okolicy Multimedię czy Vectrę), jednak stwierdziłem że najlepszy będzie net bezprzewodowy, ponieważ czasem będę spotykał się z klientami w domu czy w kawiarni. Czy w takim wypadku najlepiej wziąć LTE? Jeśli tak to znacie konkretne opcje? Myślałem nad Play lub Orange. Modem czy router?
Jeśli ktoś jest zaznajomiony z tematem, to z góry dzięki za pomoc. :P
W moim przypadku, mam LTE z plusa i mogę go określić jako zawodny.
Coś więcej możesz powiedzieć? :)
Ja z LTE nigdy nie miałem do czynienia. W domu zawsze miałem Neostradę / Liveboxa, a w firmach, których pracowałem też było jakieś stałe połaczenie.
W różnych godzinach ten internet różnie działa, na dodatek lubią nałożyć mi ogranicznik prędkości taki, za jaki nie płaciłem. W sobotę idę to z nimi wyjaśnić, niech się tłumaczą.
KLA też mam LTE z Plusa i nie narzekam, trochę wariuje przy zmianach pogody, ale ja mam daleko do nadajnika, a i sygnał przez las się do mnie przeciska. Jak będziesz korzystał w mieście, wnoszę po kawiarniach, to nie powinno być problemu. Ja takich problemów jak WMM nie mam, jedynie ogranicza mnie limit 15 Gb